lauantai 1. maaliskuuta 2014

Messuostoksia

Tänään tuli pyörähdettyä ihanilla Helsingin kädentaitomessuilla. Mukaan tarttui kaikennäköistä ihanaa, vaikka enemmän vain hypistelin ja ihailin kaikkia ihania lankoja. En oikein osaa ostaa lankoja ellei minulla ole jokin malli jo tiedossa.

Lankaa tuli ostettua vain nuo kaksi kerää Sandess Sisua, lisää sukkia siis tiedossa. Kirjoja tulikin hampstrattua sitäkin enemmän: Neulo kaksi sukkaa kerralla 2, Neulo, virkkaa, kirjo. Eko-langasta ja Kaarnasydä ja sammalkranssi. Nostalgisia askartelutöitä. Heikkona hetkenä tuli myös tilattua Suuri Käsityölehti, jonka kylkiäisenä tuli tuo askartelukirja. Messuilla tuli vastaan Oululaisen Maarit Bogdanoffin tekemä aivan ihana ovikyltti. En voinut olla ostamatta! ♥ 

Ihanan aurinkoista lauantaita kaikille!

14 kommenttia:

 1. "törmäiltiinköhän" siellä tungoksessa :) itse ostin sitten lankoja senkin edestä mitä sinulla on, noita sisuja katselin kun odoteltiin bussia. En "kehdannut" enään niitä ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin olla että törmättiin, musta tuntuu että me käveltiin ihan kokoajan vastavirtaa. :D Oli vaan niin kaikkea ihanaa jokapuolella, ettei ehtinyt/malttanut vilkuilla ketä tuli vastaan. :)

   Poista
  2. Siellä ei kyllä kauheasti pystynyt jäädä katsomaan ekoilla kerroilla, kun paikat oli täynnä ja täytyi vain kävellä ohi ja vähän kuikuilla :) Oli "onneksi" monta tuntia aikaa niin sai useamman kerran kierrellä, viimeiset tunnit sitten jo pääsikin pisteiden luokse.. Tuohon kympin pöydälle kyllä ei meinannut ikinä päästä :<

   Poista
  3. Heti kymmenen jälkeen mahtui vielä hyvin kiertämään, vaikka silloinkin tuli jätettyä moni pieni ja ihana lankakauppa kiertämättä kun oli pöytien ympärillä oli niin hillittömästi porukkaa. Sattui olemaan ruhtinaallisesti tilaa tuossa Poppelin pöydällä kun siitä mentiin ohi, joten pääsi ihan hyvin hypistelemään lankoja.

   Poista
 2. Hienoja hankintoja olet tehnyt. Sitten haaste-asiaa. Vielä tänään saa ilmoittautua Bloggaajan haaste 31:seen. Ajattelinkin just päivemmällä että oletkohan mukana, eli nyt sitten vaan pikaisesti varmistat paikkasi jatkossa. :) Ja sinullahan on ekan päivän postaus jo tehtynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, menin nyt sitten ilmottautumaan! Vähän jo ehkä ahdistaa miten mun jutut riittää.

   Poista
 3. Ihana tuo ovkyltti, noista käsityö tavaroista en nyt niin tiedäkkään, mutta siulle niillä on varmasti oma arvonsa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa kauheeseti tuosta kyltistä! Mutta en saa kuulemma sitä laitaa ulko-oveen. Joten teippaan sen kiinni tuohon välioveen. :)

   Poista
 4. Olen tuota Kaarnasydän ja sammalkranssi -kirjaa selaillut ja hyvältä näytti! Ja meille tarvittais ehdottomasti tuollainen ovikyltti! =D Ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kanssa tykkäsin tuosta kirjasta. Askartelu ohjeet painottui tosi paljon jouluaiheisiin, mutta kyllä tuosta kirjasta varmasti koko vuodeksi inspiraatiota ja ideoita löytyy. Tosi kattava skaala kaikennäköistä askarteluun liittyvää. Suolataikinasta saippuan tekoon. :)

   Poista
 5. Ihana kyltti! Meillä oli ennen semmoinen missä luki "Koira ja hänen henkilökuntansa asuvat täällä". Sitten joku meni ja varasti sen perkele :(

  Mut enivei, kiva blogi. Aion tulla toistekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mie horisen, oonha mie käyny täällä enneki, nyt vasta muistin :D en ollut vaan muistanut liittyä lukijaksi, nyt sekin on korjattu :)

   Poista
  2. Kurjia tuollaiset pitkäkyntiset! :( Mies antoi ukaasin että rapun puolelle kylttiä ei sitten laiteta. Ensin vähän harmitti, mutta toisaalta pysyypähän paremmin tallessa väliovessa. Harmittaisi paljon enemmän jos joku tuon ovesta ottaisi omaan taskuunsa.

   Niin ja tervettuloa lukiaksi! :)

   Poista