perjantai 28. helmikuuta 2014

Plaah

Vuosi aloitin sinapinkeltaisesta (tumma sinappi) Drops Karisma langasta itselleni pitkät palmikkosukat. Ennen kuin ensimmäinen varsi oli valmis iski plaah ja sukka unohtui vuodeksi kaapin syövereihin. (Sukka teki ensi esiintymisensä tässä postauksessa.)

Viime perjantaina purin varren ja aloin intoa puhkuen sukat uudelleen uusilla cubics puikoilla. Ja sainkin ensimmäisen sukan valmiiksi suhteellisen nopeasti. Nyt taas pahasti tuntuu siltä että plaah iskee uudelleen. En tiedä mikä näissä sukissa oikein on mutta tökkii pahasti.Hammasta purren olen saanut toisen sukan vartta 10 cm valmiiksi. Mieli tekisi tehdä kaikkea muuta, mutta yritän vielä tsempata! Huonolta kuitenkin näyttää.

Huomenna olenkin menossa hakemaan inspiraatiota kädentaitomessuille. Ja sunnuntaina onkin projektina kylpyhuoneen tyhjennys remonttia varten. Seuraavat kaksi tai kolme viikkoa elelläänkin sitten taas kaaoksen keskellä.

♥ Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

6 kommenttia:

 1. Teen aaltoja! Hurraan täältä virtuaalisesti! Yritän tsempata sinua tuon keltaisen kanssa, uskon että päihität sen ja remontin valmistuessa sinulla on uudet palmikkosukat. :) Tosi kauniitkin vieläpä. Mitä mieltä muuten olet niistä cubicseista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kannustuksesta! ♥

   Noita cubicseja oli kehuttu maasta taivaisiin, joten odotin ehkä niiltä hieman liikaa. Ensimmäisen sukan ensimmäiset 15 cm sain aikaiseksi tosi epäsiistiä jälkeä, tosin tässä varmasti vaikuttaa se että käytin puolitoista kerää purkulankaa, ja jälki on sen takia epäsiistiä. Ja ihan yhtäkkiä käsiala muuttui todella siistiksi.

   Ensimmäistä sukkaa neuloessani mietinkin että tästä pitää ottaa kuvia ja kysellä onko muilla käynyt samoin. Toisen sukan kanssa jälki on ihan supersiistiä! Yleensä minulla jää nurjat silmukat todella löysäksi puikkojen vaihtumiskohdassa jos molemmin puolin neulotaan nurjaa ja nyt ei ole todellakaan niin käynyt. Työstä kyllä näkee missä kohtaa on puikkojen vaihtumiskohta, mutta niin vähäisenä että höyryttämällä saa jäljet pois. :)

   Poista
 2. Tsemppiä vain, jatka sinnikkäästi, hienot sukat jälleen tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain niin hyvät tsemppaukset Villasukat vilisee -facebook ryhmässä, etten voi enää jättää sukkia kesken. Kauheat paineet saada sukat valmiiksi. :)

   Poista
 3. Onpas sulla kiva blogi! Niiiin ihania neulomuksia oot tehnyt. Pitänee tulla paremmalla ajalla (ei keskellä yötä) lukemaan blogias lisää :)

  VastaaPoista