keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Salmiakin tarpeessa

Alkuviikko on opiskeltu, päntätty ja kirjoitettu muistiinpanoja sormet rakoilla. En muistanutkaan että minussa asuu pieni hikipinko! Kouluttajakin naurahti kerran jos toisenkin, että tämä takapenkin tyttö näytti viitatessaan semmoiselta yli-innokkaalta "Minä! Minä! Minä! Minä tiedän! Minä tiedän!!!" koulutytötöltä. ♥

Tänään oli viimeinen päivä koulutusta ja päivän lopuksi lopputentti, johon pänttäsin melkein läpi yön. Tentti oli ihan supervaikea ja hieman arveluttaa minkälaiset arvostelut nuo briteistä lähettävät etanapostilla, toivottavasti tarpeeksi hyvät että saan sertifikaatin taskuuni. Kouluttajan lupaama Michelin-ravintola illallinen taitaa jäädä haaveeksi. Kouluttaja on nimittäin luvannut illallisen kaikille tentissä täydet pisteet saaneille, ja kouluttajan kouluttamasta n. 700 henkilöstä ei vielä kukaan ole saanut täysiä pisteitä.

Pänttäämisen ohessa ei ole ehtinyt paljoa neulomaan. Viimeksi puikot heiluivat maanantaina junamatkalla Helsinkiin. Ihan kummallinen olo kun ei ole puikkoja heiluttanut kahteen päivään!


Viikonloppuna tuli aloitettua miehen pitkään kaipaavat erittäin pitkävartiset sukat, salmiakki kirjoneulotut tietenkin! Olen tullut siihen lopputulokseen että mies kuluttaa ja kadottaa villasukkia siihen tahtiin, että minun pitää neuloa miehelle vähintään yhdet sukat kuukaudessa. Ompahan ainakin tekemistä!

Alkuviikon osalta on takki tyhjänä, joten neulominen saa jäädä huomiselle. Nostan jalat pöydälle ja nautin puoli levyä suklaata. Tänään meinaan mennä myös ajoissa ja suihkunraikkaana nukkumaan! Niin pitikin hehkuttaa että meillä pääsee tänään SUIHUUN! Ihan luksusta! ♥Suikunraikasta keskiviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Hienosti selvitty, vaikkei vielä arvosana olekaan tiedossa! Sä niin voitit sen tentin.

  Neulomisvieroitus.. paha! Huomasitko kahdessa päivässä mitään fyysisiä vieroitusoireita? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuviikosta ei pänttäys ja tentinstressaus kiireeltä ehtinyt vieroitusoireita kärsimään, mutta tänään on kyllä sormet syyhynneet päästä neulomaan, mutta luulen että nämä rakot saattavat hieman haitata neulomista. Onnistuin oikeasti saamaan käsinkirjoittamisesta kaksi rakkoa peukalooni! Mielestäni melkein papukaijamerkin arvoinen suoritus. :P

   Poista
 2. Käsinkirjoittaminen on hurjan raskasta puuhaa. Saat onnittelut jo siitä suorituksesta, riippumatta siitä miten tentti meni. Isot onnittelut myös kotisuihkun johdosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitää pitää pari viikkoa varpaat ja sormet ristissä ja toivoa parasta! :)

   Poista
 3. Kyllä olet urakoinutkin ja hienoa, että remontti on ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä mainita, että kyseinen herra jolle sukkia kudot, niin on aina ollut hyvin taitava hukkaamaan /tuhoamaan sukkia :-D

   Poista
  2. Tänään tosiaan viimeistelivät vielä patterin maalauksella ja jollain pienellä säätämisellä. Nyt se niin kuin on perusjutuiltaan valmis. Meidän pitäisi nyt vielä viimeistellä koukuilla ja muutamilla hyllyillä ym. :) Eli ei varmaan vielä ihan hetkeen ole täysin valmis.

   Poista
  3. Ja niin tuo sukkien kadotus on ihan käsittämätöntä!! En ymmärrä mihin ne kaikki sukat katoaa!

   Poista
 4. Jee, toimiva suihku kotona on ihan luksusta :)

  VastaaPoista