maanantai 3. maaliskuuta 2014

Mitä näkyy ikkunoista? -haaste

Eilen aamulla sai herätä siihen että satoi lunta. Monta tuntia. Kevät muuttui hetkeksi taas talveksi. Illalla oli taas jo vesikeli ja aamuinen lumi pelkkä muisto.
Meidän keittiön ikkuna on pohjoiseen päin, olohuoneen ja makuuhuoneiden ikkunat sisäpihalle. Vastapäisessä talossa on menossa jo toista kuukautta julkisivuremontti. Meidän talossa se oli pari vuotta sitten. Jokainen naapuritalo on hieman eriparia, omanlaisensa. Parvekkeella on vielä kesäkukat ruukuissa ja jouluvalot kaiteissa. Jouluvaloista otin sentään pistokkeen irti seinästä viikko sitten. Tai itseasiassa mies otti.

Tämä haaste on lähtöisin Sateenkaaria ja Serpentiiniä -blogista. Sunnuntai meni kokonaan joko nukkuessa, tai torkkupeiton alla kölliessä sohvalla. Neulottua ei tullut ollenkaan. Laatat sain onneksi kylppäriä varten valittua ja kylppärin tyhjennettyä. Tänään alkoikin sitten kahden viikon ryminä ja räminä.

4 kommenttia:

 1. Tänne satoi lumi vasta tänään, eikä vielä ole ainakaan sulanut pois. Toivon kyllä, että sulaisi! Kevättä, kiitos tänne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä satoi myös tänään aamulla (märkiä tiskirättejä). Maa on juuri ja juuri valkoisena, mutta sulanee varmaan huomisen aikana pois. Koira on ihan riemuissaan uudesta lumesta. :)

   Poista
 2. Hei mä nyt vasta huomasin, että säkin olet tästä kirjoitellut. Kiva :)

  Nämä kulmat muistuttaa mua mun vanhasta kodista. Muutamien vuosien takaa.
  Tuli kiva tuttu tunne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin mähän en muistanut käydä vinkkaamassa tästä sulle! Silmukan saalistaja vinkkasi tuon Bloggaajan haaste 31 haasteen yhteydessä tästä haasteesta. Ja vaikka nuo meidän näkymät eivät niin kauhean mairittevia ole, ajattelin että tämä on kiva haaste tehtäväksi. :)

   Poista