maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kylpyhuone sneak peek

Tasan kaksi viikkoa sitten meillä alkoi kylpyhuoneremontti. Remonttimies lupaili ensimmäisellä viikolla että nyt viime viikonloppuna olisi jo päässyt suikuun. Ei kuitenkaan olla ihan niin pitkällä. Näillä näkymin keskiviikkona saavat asennettua suihkukaapin paikoilleen ja pääsee vihdoin omaan suhkuun! ♥ Elättelin alunperin siis jo toiveita että olisin voinut viikonloppuna laittaa jotain kuvia kylpyhuoneesta, mutta toisin kävi. En nyt kuitenkaan malta odottaa että saadaan kylpyhuone kokonaan valmiiksi. Niin kiva siitä on tulossa!

Tästä siis lähdettiin liikkeelle kaksi viikkoa sitten. Keltaista ja ahdasta. Kun muutimme asuntoon, kylppärissä oli osaan laatoista liimattu sinisiä delfiini tarroja. Ne lähtivät aika äkkiä irti!Paljon on kahden viikon aikana muutosta tapahtunut!

Tänään pytty liimattu kiinni ja saumaukset viimeistelty. Toivottiin kyllä miehen kanssa että olisi wc:tä päästy käyttämään jo nyt alkuviikosta, mutta ehkä huomenna! *peukut pystyyn* Toivottavasti tarvitsee enää yksi ilta (ja yö) ravata kellarissa vessassa. Pelottava paikka! Siellä kohtaa naapureita!


Onneksi myös pääsimme eroon ns. "suikualtaasta". Hyvähän se sinänsä oli kun pysyi kylpyhuone kuivana, mutta se oli kyllä kaikkea muuta kuin kaunis ja kätevä.

Meillä oli pyykkikaappi eteisenpuolella, joka vei tilan kuitenkin kylpyhuoneen puolelta. Halusin että se poistettiin, ja nyt meillä onkin pesukoneen kokoisen alueen verran lisää tilaa kylpyhuoneessa. Ainoa ongelma on, että nyt pitäisi keksi mihin ne pyykit ja pyyhkeet nyt varastoidaan. :)


Aikaisemmin pesukoneen poistoletkulle oli keskellä lattiaa vain metrin korkuinen putki. Käytännöllinen, mutta kaikkea muuta kuin kaunis. Tulevaisuudessa pesukoneeen poistoputkikin saadaan siististi kiinnitettyä. Luksusta!


Tulevaisuutta ajatellen, remppamiehet ehdottivat, että kannattaa pesukoneeseen viedä putket pinta-asennuksena. Näin ollen kun kymmenen vuoden sisään kun putkiremppa taloon tulee, voi putket helposti vaihtaa ilman että koko kylppäriä pitäisi taas pistää uusiksi.


Hurja miten tuo vaalea laatta suurentaa kylpyhuonetta! Kylpyhuone näyttää oikeasti aika isolta! Vielä siis on jotain pientä jäljellä: katon maalausta, putken pinta-asennus, kalusteiden asennukset ja sitten alkaakin olemaan kylpyhuone valmiina! Sitten pääseekin sisustamaan!

Muodonmuutos on jo nyt aika hurja! Onneksi.Mukavaa maanantaita!

8 kommenttia:

 1. Ihanan valoisa ja avara kylppäri tulossa! Kaunis tuo lattiakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta odottaa että valmistuu! Tykkään ite ihan hirveesti! :)

   Valoitus oli hieman heikohko kun nappasin vain olkkarista jalkalampun (energiasäästölampulla) vähän valaisemaan kylppäriä. Lamppua ei vielä oltu asennettu, ja remppamiesten työvaloon en uskaltanut koskea. Salamaa en halunnut nimittäin käyttää kun olisi ikävästi heijastunut kaakeleista. Tästä syystä lattian väri ei ihan pääse oikeuksiinsa.

   Poista
 2. Iihana kylppäri tuloillaan! :) Mä niin tykkään noista seinälaatoista, kun ne on aseteltu vaakatasoon :) Antaa lisää tilaa. Tuonne on helppo tuoda väriä ihan vaikka vain pyyhkeillä :) Toivottavasti keksitte jonkin pyyhekaapin johonkin uuteen paikkaan :)

  Oon yhdessä kylppäriremontissa ollut mukana, siellä oli samantyyppiset seinälaatat, 2 seinää valkoisella ja kaksi mustalla. Yllättävän hyvin toimi sekin, koska mustatkin laatat heijastivat kuin peili :) Mutta ne oli myös aseteltu vaakatasoon, mikä toimi siinä n. 3 neliön minikylppärissä täydellisesti :) Ja lattiassa oli tuollaista tummanharmaata laattaa :D

  Meidän nykyisessä kodissa on melko retro kylppäri, ihan jo laatoituksen suhteen. Eikä sille ole tarvetta just nyt mitään tehdä, on uusittu joitakin vuosia sitten kyllä. (Ja tarkoituksella retroksi). Katto maalattiin valkoiseksi ja valaistus täytyy joskus uusia, kun se on niin superpimeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa noita seinälaatoista ihan hirveesti. :)

   Suihkukaapin seinät on mustat, joten se antaa kivan kontrastin tuon valkoisen seinän kanssa. Ja sitten kun joskus uusitaan pesukone, niin sen pitää olla musta. :)

   Helppo ja neutraali kylppäri, jonka ilmeen voi muuttaa oman ilmeen mukaiseksi tekstiileillä. :)

   Poista
 3. Oooh ♥ Ihanan valoisaa
  Makeet noi seinälaatat, kun on noin suuret ja vaakatasossa.

  VastaaPoista
 4. Minkähän takia niistä on ollut joskus tapana rakentaa sellaisia pimeitä tyrmiä, mietin. Toivottavasti saadaan jossain vaiheessa nähdä täällä valmis kylppäri! Näyttää aivan mahtavan hyvältä. Meillekin tulee kylppäriremontti kesällä. Nyt sait jo vähän odottamaan sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Käytännössä remppa valmistui tänään, mutta pientä viimeistelyä riittää vielä pitkäksi aikaa. Eli jonkin aikaa varmaan vielä joutuu odottelemaan kuvia valmiista kylppäristä. Jotain listoja, koukkuja hyllyjä ym. pientä kivaa. Ihanaa olla näin innoissaan kylpyhuoneen sisutamisesta! :)

   Poista