lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ei mennyt niikuin Strömsössä

Mutkia matkassa. Tein Sukka A:n kantapään ensimmäiset kerrokset, kun tuli toisen sukan vuoro, Sukka B aiheutti hämmennyksen. Kuikas ollankkaan, kantapää on tulossa eri puolelle sukkaa. Kuikas tässä nyt näin kävi? Ehdinkin juuri hehkuttamaan kuika hyvin menee!Olisi ehkä pitänyt tehdä ne perussukat, mitkä ohjeessa oli, eikä vain säveltää menemään jotain omaa.. Ja olisi hyvä ehkä joskus lukea ohje ihan loppuun asti, ennen kuin alkaa vain hirveällä vaihdilla puikottamaan.

No tuon saan korjattua käyttämällä sukat sukkapuikoilla ja kääntämällä tuon Sukka B:n toisinpäin. Mutta hieman harmittava takaisku silti. Olisiko pitänyt alun alkaen neuloa Sukka B:n kuvio toiselle puolelle? Jotenkin kuvittelin että jalkapöydän puoli on molemmissa sukissa tuo jälkimmäinen puolikas silmukoista.


Mukavaa loppuiltaa!

5 kommenttia:

 1. Kantapäitä en oo saanut eri puolille, mutta kantalapun reunoista oon poiminut silmukoita väärille puikoille. Siinä vaiheessa heitin sukat kyllä roskiin ;) Vähän aivotyötä se vaatii (vasenkätiseltä neulojalta tuplasti), mutta kyllä se alkaa sujumaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksista! ♥

   Kantapää on pitkän matakan takana, joten kyllä näistä vielä sukat tulee! En uskalla kyllä kehua miten hyvin menee, silla varmasti huomaan heti taas jonkun ongelman. :)

   Täytyy kyllä selvittää mitä kummallista olen tuossa alussa tehnyt, että olen saanut sukat noin päin puikoille..

   Poista
  2. Ei se kai vaadi kuin ajatusvirheen siinä, miten ne käyttäytyy puikoilla. :) Ja ekojen sukkien kanssa niitä sattuu!

   Nykyään kun neulon varresta alkaen ni osaan "automaattisesti" poimia ne kantalapun silmukat, mutta silti kääntelen ja vääntelen päässäni sen asian, että menee varmasti oikein. Ehkä joskus luotan siihen, että se sujuu ilman erikoisajatteluakin :D

   Poista
  3. Niin sen täytyy olla, koska loput sukasta meni kuin vettä vain. Ohjetta katsoin oikeastaan juuri tuossa kantalapun silmukoiden poimimiskohdassa. :)

   Poista
  4. Tai siis loput sukista meni kuin vettä vain. ;)

   Poista