tiistai 25. maaliskuuta 2014

Junasukkaset

Piti tehdä itselle sukat siitä Sandnes Garn Sisusta, jota ostin Helsingin kädentaitomesssuilta maaliskuun alussa. Olinkin tehnyt vartta jo n. 10 cm valmiiksi, kunnes maanantai aamuna työmatkalla tulin siihen tulokseen että haluan tehdä sukan joustineuleen valkoisella langalla. Joten purin sukan ja koska en osaa olla istua toimeettomana junassa, piti aloittaa jotain uutta. Koska en omaa kovin hyvää mielikuvitusta, ensimmäinen ohje joka tuli mieleeni ja joka soveltuu ohuelle langalle ja 2 mm puikoille oli junasukat. Junasukkia on hyvä aina olla muutama pari varastossa.


Puikot: KnitPron 2 mm koivuiset sukkapuikot
Lanka: Sandes Garn Sisu Print (2100)
Langanmenekki: 36g
Fiilis: Ihanat niinkuin aina. 

Ihanaa tiistaita!

4 kommenttia:

 1. Tuo tekeminen ja purkaminen on kivaa. ;) Viime syksynä olin päivän seuraamassa vammaissählyturnausta ja tein koko ajan katsomossa sukkaa. Seuraavana aamuna en enää tykännytkään ja purkasin koko edellisen päivän työt pois. Äitini sanoi joskus että se on säästöä kun ei tarvii uutta lankaa ostaa kun tekee ja purkaa koko ajan samaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mies taas puolestaan sanoo et miksi purkaan kyllä varmaan jollekkin kelpaisi. Mutta itse en halua antaa kyllä toiselle sukkaa tmv., josta en itse edes tykkää. :)

   Poista
 2. Tuo lanka on kyllä tosi nättiä :) Yksivärinen, muttei yksivärinen kuitenkaan. Ja todella kaunis käsiala!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ihana kiitos! Ite tykkään kanssa hirveesti tuosta langasta. Harmaa muttei ollenkaan tylsä!

   Poista