maanantai 31. maaliskuuta 2014

Viimeistä viedään - Bloggaajan haaste 31

Bloggaaja haaste 31 selvitetty kunnialla maaliin. Haaste on lähtöisin Silmukan saalistus -blogista. Haasteen tarkoituksena oli kirjoittaa maaliskuussa 31 tekstiä blogiin. Ajattelin että viimeisen päivän kunniaksi kertoa fiilikset, ja koota vähän mitä kaikkea maaliskuussa tuli tehtyä.

Fiilikset
Ensiksi, en voi muuta sanoa kuin että huhhuh mikä urakka! Olen kyllä tyytyväinen että osallistuin haasteeeseen ja samalla helpottunut että se on ohi nyt! Kiitos Marjaanalle "patistamisesta" ja kiitos Silmukan saalistajalle haasteen järjestämisestä! ♥

Maaliskuu on ollut itselle se neuloosin pahin kuukausi, motivaatio yleensä hieman hukassa. Nyt on kyllä motivaatio pysynyt korkealla, sillä en olisi millään voinut luovuttaa kesken haasteen. Haaste on kyllä vienyt erittäin paljon aikaa, jos ei hirveää vauhtia tikuttanut jotain valmiiksi, pohti mielessään mahdollisisa aiheita tai sitten kirjoitti blogiin tekstejä. Lisäksi ilmoittauduin mukaan vasta maaliskuun ensimmäisenä päivänä, joten en ehtinyt yhtään suunnittelemaan tekstien aiheita etukäteen. Muiden blogien seuraaminen jäi hyvin vähäiseksi ajanpuutteen vuoksi. Muutamia tärkeimpiä blogeja seurasin aktiivisesti, mutta siihen se sitten jäikin.

Jotkut tekstit ovat olleen sellaisia joissa olen mielestänyt ylittänyt itseni ja olen niistä erittäin ylpeä ja muutamista teksteistä en ole niin kovin ylpeä. Erityisen tyytyväinen olen mm. seuraaviin teksteihin: Minkälainen neuloja olen? ja Ketku.

Kaiken kaikkiaan olen siis tyytyväinen että osallistuin Bloggaajan 31 haasteeseen. Jatkossa voisin kyllä ottaa tavoitteeksi viikoittain tehdä vähintään 3-4 postausta, tuohon päivittäiseen blogiin kirjoitteluun ei ihan löydy aikaa. Voi olla, että tämän urakan jälkeen tänään illalla saattaa olla hieman tyhjä olo kun ei olekkaan ihan pakko keksiä huomiseksi jotain kirjoitettavaa.

Mitä tuli maaliskuussa tehtyä?
Ostoksia tuli esiteltyä kolmeen otteeseen:

Osallistuin kolmeen eri haasteeseen Bloggaajan 31 haasteen lisäksi:

Kolmesti kerroin meidän omasta ihanasta "marttakerhosta". ♥

Yhdessä postauksessa esittelin jopa ruokaohjeita:

Sain valmiiksi viidet eri sukat ja yhden pipon:

Lisäksi valmistui kaksi pitkään kesken ollutta projektia, mutta samalla kesken jäi yhtä monta:

Opettelin kaksi uutta tekniikkaa, sekä palauttelin mieleen yhden taidon, joka on pitkään ollut käyttämättä:

Yhdessä kirjoituksessa pohdin minkälainlainen neuloja olen, ja tein jopa ensimmäisen kuva ohjeen:

Maaliskuussa meillä oli kylppäriremontti, joten uutta kylppäriä tuli esiteltyä ja sisustettua.

Lisäksi kerran jos toisenkin vilauttelin keskeneräisiä töitä:

12 kommenttia:

 1. Ihana yhteenveto! :) Mulla ei kyllä niin paljon käsitöitä tainnut käsitöitä valmistua, että saisin näin kivaa yhteenvetoa.

  Ihanaa maanantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aattelin että enhän mä muuta tehnyt kuin jotain diipadaapa postauksia, mutta kyllä sitä tuli näköjään saatua jotain ihan aikaiseksikin! :D

   Poista
 2. Kiva postaus! Noin kun nuo laittaa yhteen juttuun, niin vielä paremmin tajuaa miten paljon tulikaan kuukaudessa tehtyä. Me selvittiin hienosti! Hyvä me! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Aikamoinen urakka takana!! Ja todellakin hyvä me! ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä teki viimeinen viikko aika tiukkaa, mutta suomalaisella sisulla mentiin loppuun saakka! :)

   Poista
 4. Hyvä Eini paljon sait aikaiseksi ja iloinen olen kun selvisit haasteesta ja toden totta kyllä ansaitusti muutaman lepohetken ansaitset, olen koko kuukauden ajan oikein odottanut kirjoituksiasi ja kuvia taidokkaista töistäsi (joista muutamat omistan nykyisin minä :-) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tänään päätin palkita itseni (ja Ketkun) oikein pitkällä lenkillä! Nyt on K aivan poikki! Ihanaa!

   Poista
  2. Oikein hyvä, että K on puhki, saat ollakki suhteellisen rauhassa muutaman hetken, tosi hyvää on tehdä pitkä lenkki siinä mieli rauhoittuu..

   Poista
  3. Kyllä! Ja hartia-jumikin hieman aukeaa. Huomaa kyllä ettei maaliskuussa ole tullut kunnolla lenkkeiltyä. :)

   Poista
 5. Hyvin olet pärjännyt! Täällä on kovasti takavasemmalla seurattu ja ihmetelty, että miten jotkut pystyy :D Itsellä ainakin aivot leikkaisi tyhjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vika viikko oli kyllä aika tiukka. Muutaman kerran kävi mielessä luovutanko kesken kun ei aiheita meinaa syntyä millään, eikä ihan joka välissä kehtaisi keskeneräisiä töitä esitellä. Mutta onneksi jotain tuota mielen syövereistä kuitenkin aina viime hetkellä syntyi. :)

   Nyt lyö kyllä aivot pahasti tyhjää, joten voi olla että täällä ollaan muutama päivä vielä ihan hissun kissun. :)

   Poista