maanantai 10. maaliskuuta 2014

Tungosta hattuhyllylläOhje: Patenttineulenen myssy (DROPS Design)
Puikot: 3mm KnitPro pyöröpuikot 
Lanka: Garnstudion DROPS Karisma (16) tummanharmaa
Langanmenekki: 96g
Fiilis: Tosi kiva!

Tykkään ihan hirveesti tehdä ja käyttää pipoja. Multa löytyy kohta pipo kuukauden jokaiselle päivälle. Mies on manannut moneen otteeseen että hattuhyllyltä ei löydä mitään muuta kuin vain mun pipoja, mutta sitähän varten se hylly on olemassa. ;)

Tämän myssyn olen kerran aikasemmin jo tehnyt 7 veljestä langasta. Täytyy myöntää että nyt tuli paljon parempi! Aikaisemmasta myssystä hieman oppineena, tein pienemmillä puikoilla koko myssyn ja korkeudesta jätin n. 3 cm pois. Myssy neulotaan tasona ja parsitaan lopuksi yhteen. 

Mies sanoi että myssy näyttä ihan sieneltä, mutta musta on ihan täydellinen. Kyllä tämä päässä kelpaa kulkea pitkin kyliä.


Mukavaa maanantaita!

8 kommenttia:

 1. Kivannäkönen peruspipo :) Emmie tuosta kyllä sientä saa mitenkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmäkään saa tuosta sientä millään! Ehkä mies oli vaan katkera kun hattuhyllylle ilmesty taas uusi pipo! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ite tykkään tosi paljon! Ja on tosi paksu ja lämmin.

   Poista
 3. Kiva peruspipa! Mies varmaan vaan rivien välistä viestitti: tee miullekin välillä! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mahdollista! :) Jokunen aika sitten ilmoitti tarvitsevansa erittäin pitkävartiset sukat. En vain ole ehtinyt niitä vielä saamaan aikaiseksi. :)

   Poista
 4. Se on ihana! Kaikenlaiset pitsi- ja palmikkojutut on tosi hienoja, mutta huomaan aina vaan jääväni ihastelemaan aivan perusvärisiä, simppeleitä juttuja. :) Ja tuo ei oo sientä nähnykään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut kovassa käytössä! :) Itse tykkään ja nautin simppeleistä jutuista vaikka välillä onkin kiva haastaa itsensä ja tehdä jotain vaikeaa. :) Ja mies vain varmaan mormotti tuolla sieni jutulla jatkuvaa neulomista, ääni muuttui kellossa kun sai kulla että seuraavat tekeillä olevat sukat ovatkin hänelle. :)

   Poista