torstai 27. maaliskuuta 2014

Monet puikot tulilla

Tällä viikolla on ollut jotenkin vaikea päättää mitä teen seuraavaksi. Sunnuntai iltana aloitin tosiaan sukat itselleni, mutta maanantaina päädyin purkaaan ne ja aloitin junasukat. Ne sentään sain valmiiksi. Tiistaina aloitin omat sukkani uudelleen mutta jo keskiviikkona rupesi tökkimään. Ehkä siksi että tein juuri tuosta samasta langasta ne junasukat. Joten motivaatiota nostattamaan, aloitin torstaina Dropsin Alpaca langasta Baktus-huvin.Nyt ei siis vielä mitään valmista esiteltävää. Kesken sitäkin enemmän.


Mukavaa torstaita!

6 kommenttia:

 1. Just kerkesin Jarmolta kysyy, eikös Einin blogille ole tullut mitää :-) .... Miulla oisi pikkuinen tai ei se niin pikkuinen toive ole, mutta mie tarttisin sellaisen hartiahuivin 40 sm levee ja pituutta noin 180 sm ja väri valkoinen tai luonnon valkoinen :-) ja aikas ohut... Ei oo iso toive ;-) voitkos aatella loihtia tuollaisen luomuksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä maaliskuu pitäisi vielä aktiivisesti jaksaa keksi juttuja kaikennäköisestä. Asiasta ja asian vierestä. :) Ja aika pahan haasteen pistit. Tuommoista huivia en ole ikinä neulonut, olen kyllä etsinyt ja lukenut ohjeita, sillä haluaisin toukokuuksi semmoisen itsellenikin tehdä mutta tuntuu että ohjeet ovat hepreaa! Minkä muotoista huivia haluaisit? Suorakulmaa/puoliympyrää/kolmiota? Voisin vähän katella noita ohjeita ja laittaa sulle ehdotuksia. :)

   Poista
 2. Suorakulma tai miksei kolmioki... Heh toukokuuksi mieki :-) mitähän toukokuussa on kun tarvetta tuli... Tosin on miulla kyl vaihtoehtiki olemassa, joten elä ota tressii tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokin kummallinen huivatarve toukokuussa ;)

   Laitan sulle sähköpostilla ehdotuksia tässä joku päivä. Saan samalla omaa huiviprojektia ehkä eteenpäin. :)

   Poista
 3. Kuulostaa tutulta tuo, että ei nappaa ja alkaa tökkimään :) Mutta kyllä se vielä siitä lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnostaa kaikki muut neuleet paitsi just ne mitkä on puikoilla. Mutta kyllä se ehkä tästä. Viikonloppuna on vihdoin aikaa keskittyä neulomiseen. :)

   Poista