lauantai 29. maaliskuuta 2014

Magic loop

Plaah-projektin aikana, päätin että maaliskuussa opettelen Magic loop -tekniikan ja opettelen neulomaan kaksi sukkaa kerralla. Noh, tässä alkaa maaliskuun päivät käymään vähiin, joten eilen otin ja lähdin opettelemaan uutta tekniikkaa. Ja tämä sopikin hyvin tämän viikon teemaan: "Aloita yksi uusi työ päivässä, äläkä vaan saa mitään valmiiksi..." Eilen yritin väsyneenä silmät ristissä tavata ohjeita, mutta en saanut muuta aikaiseksi kun kasan solmuja ja kiertyneet pyöröpuikot. Luovutin ja menin ihan super aikaisin nukkumaan.


Aamulla heräsinkin jo sitten kuudelta leipomaan peltileipää ja tavaamaan uudelleen ohjeita. Paljon paremmalla menestyksellä. Kyllä se tästä lähtee.


Mukavaa lauantaita!

8 kommenttia:

 1. Mainio tuo sinun teemaviikkosi. :D Minä en ole vielä tuota Magic loopia kokeillut, olen selvästi sen suhteen ennakkoluuloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin! :D Ei tee kyllä tästä Bloggaajan 31 haasteesta yhtään helpompaa, mutta onneksi maaliskuu on kohta ohi. :) Katotaan miten mun käy tuon Magic loopin kanssa. :)

   Poista
 2. Hahaaa. Jännityksellä odotan tätä lopputulosta :)
  Mun on pitänyt tuota myös testata. On jäänyt. Nykyään teen usein niin, että molemmista ensin varret, sitten kantapäät ja sitten jalkaterät. Muuten jää seisomaan pitkäksi aikaa toinen valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun aloittelin vasta neulomista, tein kanssa niin että ensin tein molempien sukkien varret ja sitten vasta loput sukasta. Tämä siksi että ihan perussukkienkin teko saattoi kestää jopa parikin kuukautta. :)

   Poista
 3. Ihan huikea tekniikka, mä en muuta käytäkään ;) Myös äitini opetteli magic loopin, koska "täytyy nokittaa", ettei tytär vain ylpisty liikaa. ;) Kerran kun saa sukat tehtyä kaksi yhtäaikaa, ei niitä sukkapuikkoja juuri mihinkään enää tartte :) Tsemppiä uuden opetteluun kuitenkin, kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyl tykännyt nyt kun alkuun pääsi. Pari ensimmäistä kierrosta oli kyllä ihan tuskaa ja tuntui ettei tuosta tule yhtään mitään. :) Ainoo ongelma mikä on, niin tuntuu että sukat etenee ihan hirmu hitaasti, mutta yritän vain hokea mielessäni että molemmat sukat valmistuu tässä samalla, joten pitääkin mennä hitaammin kun yhden sukan neulominen. :)

   Poista
  2. Juu, kyllä :) Ja kun saat ekan parin valmiiksi, ni ne tuntuu valmistuneen nopeasti. Ajattelet vaan sitä fiilistä, että saat tiputtaa sukkaPARIN pois puikoilta :) Raidat jne on helppo tehdä, kun ei tarvitse erikseen kerroksia laskea, varmasti tulee yhtä monta kerrosta. :) Ihan mahtavaa, että alkaa sujumaan :)

   Poista
  3. Heti kun kehuin että hyvin menee, niiin huomasin ettei kyllä ihan menekkään!! Pitikin kehua! :D No onneksi ongelma on ratkaistavissa eikä tarvitse sukkia purkaa mutta kummastuttaa mitä mahdoin tehdä väärin.

   Poista