torstai 20. helmikuuta 2014

Palmikkosukat

Palmikkopeiton jälkeinen palmikko-ähky on laantunut ja mieli tekee tehdä suunnattomasti palmikoita.Ohje: 03. Palmikkosukat, Anne-Maija Immonen (Ravelry)
Puikot: 3.5mm bambupuikot
Lanka: Novita 7 veljestä (187) petrooli
Langanmenekki: 155g
Fiilis: Neuloessa mietin mitä näistä sukista mahtaa tulla mutta jalassa palmikko avautuu tosi kauniisti. Tuli aikas kivat sukat!

Käytin näissä sukissa Rikke-pipossa oppimaani German twisted cast on tekniikkaa luoda silmukoita, ja oli kyllä hyvä valinta. Minunkin paksut pohkeeni mahtuvat näihin sukkiin eikä yhtään kiristä. Pitsistä en neuloessa tykännyt yhtään, mutta kyllä nuo sukat näyttävät hyvältä jalassa. :) Ohjeessa on saman verran silmukoita koko sukan ajan, mutta itse kavensin ennen kantapäätä 6 silmukkaa, sillä muuten kantapäästä olisi tullut pieneen jalkaan aivan liian isot.

Värit on näissä kuvissa ihan pielessä. Sen siitä saa kun pitää saada ihan heti välittömästi sukat kuvattua, eikä malta odottaa hieman valoisampaa hetkeä. Päivänvalossa sukat näyttävät tältä:


Sukat menee lämmittämään avomiehen äidin palelevia jalkoja. Hannele, toivottavasti on viikonloppuna tuoretta pullaa tarjolla! ;)

Mukavaa torstai illan jakoa!

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis malli. Selkeä iso palmikko ja kapea pitsiraita, eikä turhia piperryksiä. Tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekkin. :) Täytyy tehdä varmaan omiin jalkoihin toiset samanlaiset.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään tästä yksinkertaisesta mutta kuitenkin näyttävästä palmikko-pitsi yhdistelmästä. :)

   Poista
 3. Oi hitsi, miten ihanaa ja joo kyllä vain on pullaa teille, tervetuloa! Täytyy sanoa, että kyllä miulla on ihana miniä kun pitää miunki jalkoja lämpimänä :-) tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän sun jalat saada lämpimäks! Meillä sukka/pipo/lapas laatikot pursuavat, joten kiva tehdä neuleita muillekkin. :)

   Poista
 4. Äiteelle sukat kans!

  VastaaPoista