sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Wurm

Kadotin hetkellisesti minun Hermione <3's Ron -pipon. Ihana tekosyy tehdä uusi pipo!Ohje: Wurm (Ravelry)
Puikot: 3 mm bambu pyöröpuikot (Novita) ja 3,5 mm koivuiset pyöröpuikot (KnitPro)
Lanka: Novita Nalle (044) grafiitti
Langanmenekki: 77g
Fiilis: <3

Olen pitkään haaveillut tekeväni tämän pipon. Yritin ensin tehdä pipon alkuperäisellä ohjeella, mutta siitä ei tullut yhtään mitään. Onneksi sattui suomenkielinen käännös löytymään ja sain pipon aikaiseksi. Tein pipon S-koossa ja hieman ohjetta pienemmillä puikoilla. Pipon resorista tuli aika piukka, mutta se ei haittaa koska pipot aina hieman löystyvät käytössä.

Ensimmäistä kertaa tuli lähdettyä myös ulos neljän seinän sisältä kuvaamaan tekele. Koska oman pään kuvaaminen järkevästi on aikalailla mahdotonta, ihana ystäväni suostui kuvaamaan pipoa kun miestäni ei kuvausreissu oikein innostanut. Sää ei ollut ihan paras kuvaamiseen, mutta oli ihana ulkoilla koiran kanssa ja vaihtaa kuulumisia hyvän ystävän kanssa! <3

Osallistun tällä pipolla myös ensimmäistä kertaa haasteeseen. Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä -blogien järjestämään Silmukan ytimessä 1/2014 haasteeseen. Klikkaa alla olevaa kuvaa jos haluat lisätietoa haasteesta.

13 kommenttia:

 1. Hieno pipo! :) Tuollaisen voisin tehdä omaankin päähäni :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen! :) Tervetuloa taas ensi kuun alussa kurkkimaan millaista uutta haastetta ollaan keksitty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En malta odottaa mitä kivaa ja inspiroivaa keksitte ensi kuun haasteeksi. :)

   Poista
 2. Kivan pipon sait tehtyä! Nää haitaripipot on kyllä melkein aina tosi hauskan näkösiä :) Ja kiitos kun osallistuit haasteeseen. Ens kuussa taas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itse tosi paljon. :) Tuon kaksinkertaisen resorin asiosta pipo on lämmin vähän kylmemmälläkin säällä.

   Poista
 3. OIj, tää Wurn-pipa on kyllä jotenkin sulonen :)
  Täytyy pistää jonon jatkoksi ''To Do''-listalle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ite kanssa kovasti. Tästä tuli ihan lempari! :) Wurm on tosi helppo tehdä kun on vain nurjaa ja oikeeta peräjälkeen.

   Poista
 4. ihan tosi hieno pipo. Olisiko mahdollista saada tietää mistä tällaiseen pipoon löytyisi ohje ?? :) Jos joskus olisin rohkea ja uskaltaisin yrittää itse tehdä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos. :) Raverlyn kautta löytyy kaikki eri kieliset ohjeet (linkki löytyy tekstistä).

  Suomenkieliseen ohjeeseen pääset suoraan tällä linkillä:
  https://docs.google.com/file/d/0B0l4tFDMXjZPZDJhMjg0MDMtYjNkZi00MjYyLWFkNTMtMmE4ZDM5Y2JiOWE3/edit?hl=en&authkey=CKKz5p8P

  Kannattaa kokeilla pipon tekoa. Ohje on helppo ja malli on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti :) Jään blogisi lukijaksi.

   Poista
 6. Tahtois tälläsen pipon ja keltäs mie kysyisin kuin omalta miniältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun oisit aikasemmin sanonut niin olisin neulojien yöstä yrittänyt bongata jotain ihanan pehmeää lankaa tätä pipoa varten! Mut eka taidan kuitenkin tehdä sulle ne sukat! ;)

   Poista
  2. Kyl sen pipon kerkee, eipä tänä talvena taida pipoo enää tarvita, mut ens talveks....

   Poista
  3. No juu tämä talvi on kyllä ollut harvinaisen lyhyt ja leuto.. Jos vaikka aloittaisin joululahjojen teon tänä vuonna jo helmikuussa ;)

   Poista