keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Lankavaraston täydennystä

Tarkoituksena oli ostaa vain kauluria varten langat...


...mutta tulikin samalla ostettua sukkalankaa pienen pieniä jalkoja ja omaa pipoa varten. Ja puikkojahan ei ole koskaan liikaa, eikä myöskään neulontaan liityviä "härpäkkeitä".


Harmi vain että noita stoppareita olikin tuossa paketissa vain 6 kpl, joten en saakkaan kaikkiin sukkapuikkoihin stoppereita kun kannan neulomukset mukana työmatkat. On meinaan aina muutama silmukka karannut päivän aikana vaikka kuinka yritän nätisti asetella kassiin.

Langat ja välineet tilasin Lankalinjasta. Oli muuten ihan supernopea toimitus! Tilasin perjantai iltana yhdeksän aikaan ja saapumisilmoituksen sain tiistai aamuna. Tulen varmasti tilaamaan tuolta lankoja toistekkin!

2 kommenttia:

  1. Hei. Minulla sama tapa kuin sinulla, sukankudin kulkee kassissa mukana. Varmaan hyvät nuo stopparit, mutta ehkäpä vielä kätevämpi on puikotin. Mieheni sorvasi niitä minulle muutamat, ja nyt niputan aina sukkapuikot niillä, oli puikoilla sitten työ tai ei. Googlasinkin sanan joskus ja muistelen että jostain nettikaupasta saa tilattua. Missään kivijalkakaupassa en ole kyllä koskaan nähnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei iso kiitos vinkistä! Täytyykin tilata puikotin seuraavalla kerralla kun tilaan lankoja. Tuolta Lankalinjasta semmoinen löytyi valikoimasta. :) Mikään ei nimittäin ärsytä enempää kuin se että saa niitä karanneita silmukoita jatkuvasti kerätä.

      Poista