lauantai 2. marraskuuta 2013

Harmaata arkea ja valkoisia sukkia

Vihjailin viime postauksessa tekeväni seuraavaksi jotain pöllöihin liittyvää. Ostin Ravelrystä ohjeen ja katsoin hieman lankojakin, mutta toisin kävi.. Pakko oli tehdä toiset pitsisukat, tällä kertaa ihan vain valkoisena. Jäi ensimmäisistä hieman paha maku suuhun. ;)
Ohje: Neulotut naisten pitsisukat (Maija-Riitta Sirenius), löytyy myös Ravelrystä
Puikot: 3:sen bambupuikot
Lanka: Novita 7 veljästä (011) valkoinen, lankaa kuilui 87g
Fiilis:  Ihan mahtava. Näistä tuli ihanat!

Näistä tykkään todella paljon! Ohje on todella helppo ja pitsikuvio on mielestäni suunnattoman kaunis. Sukat myös valmistuisivat nopeasti jos olisi enemmän aikaa keskittyä tekemiseen. Nämä sukat on tehty pääosin junamatkoilla. Viime viikko oli jotenkin niin pimeä ja sateinen, ettei töiden jälkeen jaksanut kotona tehdä yhtään mitään. Muutamana iltana hieman yritin saada sukkia eteenpäin mutta neulominen meni enemmän virheiden korjailuksi, joten päätin antaa olla.Nyt puikoilla on jotain ihanaa isälle ensi viikonlopuksi. Siitä ei enempää ennen ensi sunnuntaita. :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos Sari! Tarkoitus olisi laittaa nämä sukat pukinkonttiin mutta tekisi kovasti mieli pitää itsellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo valkoiset sukat kyllä pukinkontista löytyivät ;) Hihii... Upeat sukat pidät todella näistä.

   Poista
  2. En millään meinannut malttaa laittaa näitä pakettiin. :) Täytyy varmaan vielä joskus tehdä itsellekkin nämä valkoisena. Myrkynvihreänä onneksi sentään löytyy itseltä. :)

   Poista