torstai 23. lokakuuta 2014

Pretty in pink

Ohje: Pitsisukat, Maija-Riitta Sirenius
Puikot: 3 mm bambupuikot
Lanka: 7 veljestä (553) fuksia
Langanmenekki: 98 g

Tähän malliin en kyllästy! Tämä taitaa olla neljäs sukkapari, jonka neulon tällä mallilla. Mallineule on ihan superhelppo ja sukat valmistuvat alta aikayksikön. Yksi sukka valmistuu muutamassa tunnissa jos neuloo hyvin intensiivisesti. Nämä sukat ovat kokoa 39 ja menevät serkulleni, joka toivoi pinkkejä sukkia. Kaupassa hieman arvoin meneekö fuksian värinen lanka pinkistä, mutta päädyin lopulta että menee ainakin tarpeeksi lähelle. :)

Neulosessa tätä ihanan väristä lankaa en saanut mielestäni eräitä sukkia, jotka olin nähnyt joskus Langan päästä kiinni -blogissa. Niimpä pistin heti tuumasta toimeen ja sukat ovatkin edenneet jo hyvän matkaa.


Aurinkoista torstaita!

7 kommenttia:

 1. Ompas pirteänväriset.... tykkään kanssa tuosta mallista.... Langan päästä kiinni -blogissa oli aikas makee tuubi-huivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan että olen alkanut lämpeämään hieman värikkäämmille väreille. Aikaisemmin kaiken piti olla jotain jotain harmaan, valkoisen tai sinisen väliltä. :) Olikos tuo tuubihuivi kommentti vinkki?? :)

   Poista
 2. Pitsisukat on ihanat :) ja nuo tulossa olevat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noista seuraavista on tulossa tosi herkulliset. :)

   Poista
 3. Ihana tää sun väriyhdistelmä helminauhasukille. Tuo malli sitten koukuttaa suunnittelemaan uusia ja uusia väriyhdistelmiä, varoituksena vaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Oon huomannut jon nyt että tuo malli koukuttaa! :) Mielessä monta ideaa jo seuraaviin sukkiin. :D

   Poista