tiistai 22. syyskuuta 2015

Pieniä projekteja pienelle

Olen potenut blogin hiljaisuuden takia hieman huonoa omaatuntoa. Olen kyllä neulonut, en nyt ihan joka päivä mutta melkein, mikään ei tunnu silti valmistuvan. Siksipä otin puikoille muutaman ihan pienen projektin. Ja luulenkin, että ongelmana neulomisessa tällä hetkellä on se, että yritän väkertää keskeneräisiä töitä valmiiksi, kun oikeasti haluaisin vain tehdä näitä pieniä ihania juttuja. ♥


Lauantai-iltana kaivoin lankavarastostani kuninkaansinisen Fabel kerän ja aloin neulomaan pieniä junasukkia.


Ohje: Junasukat, Taito, Etelä-Pohjanmaa
Puikot: 2mm KnitPron koivuiset sukkapuikot
Lanka: Drops Fabel, (108) kuninkaansininen

Sukan kärjestä tein hieman pienemmän, ja jätin viimeisen 4 krs nurin ja 4 krs oikein toiston tekemättä, sillä sukista näytti tulevan taas todella isot vastasyntyneelle. Koska sukat valmistuivat ihan liian nopeasti, aloin miettiä mitä neuloisin seuraavaksi. Minulle jäi edellisestä vauvanpeitto projektista jonkin verran Dropsin Cotton Merino lankoja. Ja lankahan sopi kuin nakutettu vauvan myssyä varten.


Ohje: Siksakmyssy, Ulla
Puikot: 3mm Novitan koivuiset pyöröpuikko ja 3mm sukkapuikot
Lanka: Drops Cotton Merino (20) vaaleanharmaa

Tein myssyn pienimmän koon mukaan, vaikka ohjeessa sanottiinkin, että pienin koko ei välttämättä mahdu vastasyntyneelle, jos syntyy isona. Ja melko isohkohan tuosta minun käsialallani tuli, jote en usko sopivuuden kanssa olevan ongelmia. 

Seuraavaksi suunnittelin tekeväni Linnie villatakin, ja muutama peittoprojekti on myös mielessä. Olisiko teillä hyviä ehdotuksia mitä talvivauvalle kannattaisi neuloa?

Ihanaa viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Ihana setti! Muistelen että kun oma tyttäreni syntyi marraskuussa, villaiset välivaatteet (takki ja housut) olivat paljon käytössä ja pop.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos vinkistä. Otinkin heti tuon Linnie neuletakin puikoille. Ja oon miettinyt myös haalarien tekoa. :)

   Poista
 2. Villahaalari pienelle on ihan must-juttu. Kannattaa tehdä vieläpä reilun kokoinen, niin saa hihat ja lahkeet käännettyä pussiksi pienelle ja seuraavana talvena menee vielä normaalina haalarina. Noita pieniä asusteita on kyllä mukava tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyyki muistaa tehdä reilusti kasvuvaraa haalareihin. :)

   Poista
 3. Voi miten sieviä pieniä töitä. ♡ Toukkapusseja ovat äidit vauvoillaan kehuneet, sellainen olisi varmaan talvivauvalla hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Joskus aikasemmin mietin toukkapussin tekoa, mutta olinkin ihan unohtanut ne! Kiitos vinkistä! :)

   Poista
  2. Blogissani on sinulle haaste. :)

   Poista