lauantai 26. lokakuuta 2013

Hermione <3's Ron

Voiko olla parempaa tapaa paeta harmaata arkea kuin uppoutua velhojen ja taikuuden maailmaan. Tämän viikon työmatka projektina on ollut Hermione <3's Ron pipo. 

Itseltäni ei löytynyt tarpeeksi pieniä pyöröpuikkoja, joilla olisin pipon voinut tehdä, joten käytin pipon tekemiseen sukkapuikkoja. Ja voi sitä riemun määrä kun otat työn kassista ja huomaat ainakin kymmenen silmukan olevan karkuteillä. Oli motivaatio koetuksella useaan otteeseen vaikka malli itsessään oli erittäin kiva ja helppo neuloa.

Kaiken kukkuraksi huomasin loppu metreillä että olin tiputtanut kaksi silmukkaa. Enkä ollut edes huomannut niiden katoamista.. Olin tyytyväisenä vain neulonut eteenpäin oikealla määrällä silmukoita. Minulla ei ole harmainta aavistustakaan miten olen onnistunut loihtimaan kaksi puuttuvaa silmukkaa lisää tietämättäni. Taikuutta on selvästi ollut ilmassa.Mieleeni ei tullutkaan alkaa purkamaan pipoa ja koska pipo on tulossa itselleni, pienet virheet eivät niin hirveästi haittaa. Onneksi virkkuukoukun, neulan ja langan avulla saa ihmeitä aikaan.Ohje: Hemione Hearts Ron (Ravelry)
Puikot: resoriin 2,5 sukkapuikot, muuten 3:sen bampu sukkapuikot
Lanka: Novita Nalle (044) grafiitti
Fiilis: Ihan loistava, en luovuttanut ongelmista huolimatta 

Ohjeesta poiketen tein resorissa oikeat silmukat kääntäen. Tykkään että resorista tulee näin siistimmän näköinen. Muuten seurasin ohjeita aika tarkasti. Virheitä löytyy vaikka millä mitalla mutta eipä tuo haittaa. Kun pipo on omassa päässä ei itse niitä virheitä näe. :)

Kuvaaminen oli tänään harvinaisen hankalaa. Linssilude meinasi tulla joka kuvaan mukaan <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti