tiistai 22. lokakuuta 2013

Rentouttavan viikonlopun saldo: Kalajoki-sukat

Viime viikonlopun tavoitteena oli vain rentoutua, nukkua ja tietenkin tehdä yksi keskeneräinen villasukka projekti valmiiksi.Koiralla on viimeiset 2 viikkoa ollut leikkaushaavan takia kauluri käytössä ja nyt perjantaina saimme sen pois. Koiruus kulkee nimittäin kaulurin kanssa sillä mentaliteetilla että pois alka kivet ja männynkävyt! Harmi vain että seinät, ovenkarmet ja huonekalut eivät anna pinnaakaan periksi... Ah, tätä hiljaisuutta ja rauhaa. Öisin pystyy nykyään nukkumaan! Eli viikonloppuna rentouduttiin ja nukuttiin oikein urakalla.

Sukka projektin kanssa jäin hieman tavoitteestani. Se piti saada valmiiksi jo sunnuntaina, mutta pääsin kuitenkin päättelemään sukan vasta maanantai iltana. Ja jotta ihan jokainen neuletyö ei olisi kuvattu keinovalon avulla keskellä yötä, päätin kuvata nämä vasta tänään tiistaina.

Eli maanantaina valmistui aivan ihanat Kalajoki-sukat:


Ohje: Kalajoki (Ravelry)
Puikot: 3:sen bampu sukkapuikot
Lanka: Novita Nalle (044) grafiitti

Aloitin näiden neulomisen ensimmäisen kerran kesällä mutta sekoilin ohjeen kantapään kanssa ja sukat jäivät hyllylle häpeämään. Perjantaina purin aikaisemman tekeleen ja aloitin uudelleen puhtaalta pöydältä. Ihan uusina tekniikoina minulle oli ranskalainen kantapää ja toispuoleinen nauhakavennus. 


Näistä tuli ihan heittämällä mun lempparisukat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti