perjantai 17. helmikuuta 2017

Yli vuoden tauon jälkeen

Blogissa on ollut hiljasta jo yli vuoden. Melkein puolitoista vuotta. Se ei ole tarkoittanut sitä että käsitöiden tekeminen olisi loppunut. Niihin vain ei löytynyt kovin paljoa aikaa, saati blogin kirjoittamiseen. Syypää hiljaisuuteen on ollut hyvin vähäuninen pienen pieni ihminen. Hän täydensi perhettämme viime vuoden alussa. 


Puikot ja virkkuukoukku ovat olleet esillä ajoittain. Välillä valmistui useammat sukat muutamassa viikossa. Välillä puikot olivat piilossa useamman kuukauden. 


Nyt kun pieni mies on jo vuoden vanha hurjapää. Kokeilen jos blogia ehtisi aina silloin tällöin päivittämään. Puikot kun ovat nyt heiluneet enemmän kuin aikoihin ja erilaisia suunnitelmia ja inspiraatioita on pää pullollaan. Toivottavati kuullaan pian!

Rentouttavaa perjantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Huippua! Kaikki! ♥ Se pieni ihminen, monet valmistuneet käsityöt ja uusi blogipostaus. No ehkä se vähäunisuus ei ihan. :) Kuitenkin hurjan kiva kun aikaa löytyi päivitykseen. Toivottavasti jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin! ♥ Kovin innostunut olen taas blogistani, joten ehkä se tästä taas lähtee! Tää eka kirjoitus tauon jälkeen oli ehkä vain se kaikista vaikein.

      Poista