sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Space Invaders sukat

Miehelläni on tammikuussa syntymäpäivä ja aloitin hänelle synttärilahjasukat jouluna. Vuoden 2015 jouluna. Sain ne vihdoin valmiiksi tällä viikolla!

Ehkä se on parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Mies ei sukista tiennyt ennen kuin vasta pari viikkoa sitten, joten ei hän niitä osannut edes kaivata. Ja ehkä niin oli ihan hyvä, sillä viimeisen parin viikon aikana olen kuullut enemmän kuin muutaman kerran kysymyksen "Joko sukat on valmiina!?". Joten pakkohan ne oli sitten saada valmiiksi. :)Ohje: Oma, Space Invaders kaava (Raverly)
Puikot: 3mm puikot resorissa ja kirjoneuleen jälkeen, 3,5 mm puikot kirjoneuleessa
Lanka: Novita 7 veljestä

Omaksi onnekseni kirjoitin ruutupaperille ylös kaiken mitä tein ensimmäisen sukan kanssa. Olen sen verran tarkka siinä että sukista tulee samalaiset, joten en olisi voinut tehdä toista sukkaa "sinnepäin" tyylillä.

Sukista tuli omasta ja miehen mielestä todella kivat ja ne istuvat tosi hyvin jalkaan. Eilen aloittelin pitkästä aikaa jotain itselle. Niissä voi ehkä mennä tovi, joten saatan ensi viikolla vilauttaa mitä on tekeillä. :)

Ihanaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. No nyt on komeet sukat!
  Huomasin muuten, että tuosta profiiliesittelystäsi puuttuu jotain pientä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, katselin juuri pari päivää sitten että ompahan minulla vanha profiiliesittely. Pitää muistaa päivittää tämä pieni sinne. :)

   Poista