torstai 12. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!


Sain tänään haasteen ihanan Helyes-blogin Heidiltä. Kiitos Heidi haasteesta! ♥

Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:
 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

Haastan mukaan:

Villasukkavuosi - Ihana blogi, jossa ihania käsitöitä ja ideoita. Ihania hyvänmielen postauksia! 
Neuloo ja purkautuu - Inspiroiva blogi, jota on ihana seurata! Postaukset ovat hauskoja ja ihanan omalaatuisia! 

♥♥ Tänään kaikki on ihanaa! Onkohan lähestyvä ystävänpäivä pehmentänyt pääni! ♥♥

6 kommenttia:

 1. Eiiikää..! Kiitos haasteesta ja kauniista sanoista! Taisit jo toteuttaa tuon ilahduttamiskohdan jo ennen, kuin mä ehdin haastepostausta tekemään :P Kivaa. Kiitos vielä. :)

  VastaaPoista
 2. Jei, kiva kun lähdit mukaan! :) Laitatko mulle spostilla osoitteesi, niin laitan jotain postitse tulemaan.. :) heidi.ylen @ gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olin niin onnessani ja hehkutin blogissani, että jäi kokonaan tänne kommentoimatta haastettasi. Kiitos ihanasta haasteesta, ja miljoonat kiitokset kauniista sanoistasi. ♡♡♡ Haasteen otan tietenkin vastaan, tottakai! :)

  VastaaPoista