torstai 29. toukokuuta 2014

Viimeinen joululahja

Ei voi muuta sanoa kuin HUPS!


Ohje: F. Piirakkasukat, Novitan sukkalehti
Puikot: 3mm bambu sukkapuikot
Lanka: Novita 7 veljestä (549) punainen
Langamenekki: 122g
Fiilis: Vihdoinkin valmistuivat!

Aloitin muistaakseni nämä sukat jouluaaton aattona tädilleni. Mutta ehdin saamaan vain toisen sukan valmiiksi. Lupasin tädilleni että jotakin punaista on vielä tulossa ja saa lahjan jälkitoimituksena heti kun saan vain valmiiksi. Noh, valmistumiseen meni sitten viisi kuukautta.

Tätini otti onneksi sukat ilolla vastaan ja tokaisi sukkien väristä että kaiken väriset sukat kelpaavat, kunhan ovat vain punaiset! Ja rakastuin taas tähän piirakkapitsiin. Tuota on NIIN ihana tehdä. Täytyy varmaan tehdä itsellekin piirakkasukat, sillä kaikki piirakkasukat ovat menneet muille lahjoiksi. Nyt voikin sitten aloittaa ensi joulun lahjojen valmistamisen!

Niin ja kuvat ovat tällä kertaa harmillisen huonolaatuisia. Unohdin kamerani kotiin kun lähdin tädilleni kyläilemään, ja puhelimen kameralla en saa otettua kovin laadukkaita ja tarkkoja kuvia.

Mukavaa helatorstaita!

2 kommenttia:

 1. Nää on kivat! :) Kiva, kun tätikin tykkäs. :) Ja onhan tuo piirakka kivaa tehdä :) Mulla on yhdet piirakat odottelemassa.. syksyä varmaan :D Siis varsi on melkein tehty, mutta kun ei innosta niin ei innosta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo piirakka on kyllä tosiaan semmista, että sitten kun rupee tökkimään niin sitten ei valmistu, ei sitten millään. Siksi minullakin tuo 5kk tauko noiden sukkien kanssa.

   Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. :)

   Poista