sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Loppusuoralla

Olin aivan varma etten ehdi saada itselleni huivia valmiiksi toukokuun viimeiseksi päiväksi. Mutta nyt jo mennään loppusuoralla. Piinaavan pitkällä loppusuoralla.


Eilen aloitin huivin päättelyn ja elokuvia katsellessa, noin neljän tunnin aikana, sain pääteltyä reilun 1/4 huivista. Eli pikkuhiljaa tulee valmista. Onneksi aikaa on vielä vajaa kolme viikkoa! :)

Tämä tyttö lähtee nyt helpottamaan orastavaa niskajumia 7 kilometrin hölkälle.

Ihanan lämmintä ja aurinkoista sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Vautsi, upea tulee... hieno urakointi ja todellinen saavutus saavutettu kun sait omasi huivisi valmiiksi... hienoa! Nyt meillä on molemmilla uudet hienot huivit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo huivi näytti ihan mahottoman vaikealta tehdä mutta olisin tosi helppo. Hieman mietityttää tuleekohan tuosta pieni mutta luulen että pigottamisen jälkeen on hyvän kokoinen. Nyt näyttää vielä mytyssä pieneltä. :)

   Poista
 2. Oi että! Onpa hieno huivi! :o Tosi kaunis kuvio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin ensin jättää aloittamatta, koska kuvio näytti niin monimutkaiselta. Mutta osoittautuikin todella helpoksi. En malta odottaa että pääsen pigottamaan tuon kuvion vielä oikeuksiinsa. :)

   Poista
 3. Tosi kaunis huivi tulossa. Minulla on pari kerää ( oikeasti paljon enemmänkin, mutta tunnustan tässä vain nuo kaksi) ohutta huivilankaa, joista eilen aloitin kaksikin kertaa huivia, mutta purin molemmat. Jokin vaan mallissa tökki. Tuo sinun huivisi malli näyttää upealta. Mikähän se on nimeltään? Josko ohjetta etsisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on Haruni, ilmainen ohje Ravelryssä. :) Tosi simppeli kun mallikuvion oppii.

   Poista