maanantai 26. toukokuuta 2014

Hermojen lievitys sukat

Viikonlopun lätkäpelejä varten tavitsin todella helpon projektin, jonka lomassa pystyi jännittämään MM-jääkiekkoa. Projektin,  jonka avulla pystyi hillitsemään ja hallitsemaan hermoja. Niimpä syntyi miehelle ihan perussukat, ilman mitään erikoisuuksia.Ohje: Perussukkat, tarkemmat tiedot Ravelryssä
Puikot: 3.5 mm bambu sukkapuikot
Lanka: Regia Zima Color 8-ply (8983)
Langanmenekki: 97g
Fiilis: Sukat ajoi asiansa, ja mies sai uudet sukat.

Kaikkein huiviprojektien jälkeen takki on ollut hieman tyhjä, joten helppo sukkaprojekti taisi olla juuri sitä mitä tarvitsin. Ja voi miten ihana tuo lanka oli neuloa! Ihanan pehmeää käsissä ja hirmu helppoa ja nopeaa työstää. Itse en oikein välitä valmiiksi värjätyistä raitalangoista, mutta näistä tuli kyllä aika kivat perussukat.

Sukillekkin saatta tulla heti käyttöä kun helteet loppuvat ja sää viilenee oikein kunnolla. Ehkä sitä jaksaisi hieman siivotakin kun ei ole niin kuuma. Koirankarvaa on nimittäin ihan joka puolella, niin kuin *gröhöm* kuvista huomaa. Mutta nyt koiran kanssa metsään metsästämään kiviä seuraavaan projekstiin. :)

Mainiota maanantain jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Ihanat perussukat <3 :) Uskon, että takki on tuollaisten huivien jäljiltä "vähän" tyhjä! :) Mä koitan kovasti pähkäillä kivaa huivia, mutta en oo vielä keksinyt mitä tekisin.. Kun en viitsis lähteä lankaa ostamaan, vaan pitäis noilla olemassaolevilla pärjätä :)

  Ja mä niin nautin näistä viileämmistä säistä :) Vikat päivät jaksoin hellettäkin, kun tiesin, että ilma viilenee pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin että jostain paksummasta langasta voisi tehdä Harunin tai jonkun muun pitsihuivin. Ostin silloin Lankalinjan synttäritarjouksista Be Sweet Satisfaction lankaa kaksi vyyhtiä ja mietin että siitä olisi ehkä kiva tehdä jokin kaunis vähän paksumpi huivi.

   Ja uskon että sulla on ollut tukalat oltavat noilla helteillä! Sullahan H-hetki lähenee pikkuhiljaa! :)

   Poista
 2. Totta Eini, varmasti on ollut urakka niiden huivien kanssa ja kun vielä piti saada ne huivit tiettyyn päivään mennessä tehtyä, mie kun oon toisen huivin onnellinen omistaja (Chevron-huivi). Kyllä miun nyt kelpaa juhliin mennä.... Kiitos ihana miniäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että kelpasi! Muille on kyllä kiva neuloa kaikkea ihanaa! :)

   Poista