lauantai 7. joulukuuta 2013

Värikkäät raitasukat miehelle

Ensimmäinen tilaustyö. Toimeenantona: "Mahdollisimman värikkäät sukat miehelle". Koska sana "värikäs" ei kuulu omaan sanavarastooni, hieman pelotti lähteä tähän mutta kyllähän tästä selvittiin. 


Ohje: Perussukka, koko 45
Puikot: 3:sen bambupuikot
Lanka: Novita 7 veljästä (644) terra, Novita 7 veljestä (268) keltainen, Novita 7 Veljestä (278) oranssi
Langanmenekki: terra 42g, keltainen 61g, oranssi 55g
Fiilis:  Näistä tuli ihanan pirtsakat!


Näiden kanssa meinasi loppua usko kesken! Ensiksi tein langanjuoksuilla raidat, mutta ensimmäisen varren tehtyäni katsoin työni jälkeä ja en todellakaan kelpuuttanut sitä! 

Joten purin raitaosuuden ja aloitin uudestaan, tällä kertaa katkomalla langat jokaisen raidan jälkeen. Tein sukat hyödyntämällä dropsin päättely tekniikkaa niin että päättelin ensin uuden raidan aloituslangan ja seuraavalla kierroksella päättelin edellisen raidan päätöslangan. En vieläkään pitänyt jäljestä. Uuden raidan päättelylanka paistoi edellisen raidan viimeisen kierroksen läpi. Voi olla että silotuksella päättelyn jälki olisi kadonnut, mutta päättelyvaiheessa purin päätellyt langanpäät ja päättelin langat perinteisellä tavalla. Ja pääteltäväähän tässä riitti!

Nyt olen saanut vaakaraita yliannostuksen ja menee varmaan hetki ennen kuin uutta vaakaraita projektia otan. Pystyraitoihin olen puolestani ihastunut ja nytkin uutta pystyraitaa tulossa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti