tiistai 15. tammikuuta 2013

Myssy patenttineuleella

Viikonloppuna oli niin upea ulkoilusää, joten vakuutin itselleni tarvitsevani uuden myssy. Etsin netistä erilaisia isoja ja löysiä myssyjä ja erilaisia ohjeita löytyikin moneen lähtöön. Palmikoita on tullut peitto projektissa tehtyä ihan kyllästymiseen asti, joten ajattelin kokeilla vaihteeksi jotain uutta.

Dropsin sivuilta löysin patenttineuleisen myssyn ohjeen ja päätin ottaa seiskaveikan puikoille ja kokeilla mitä saan aikaiseksi. Patenttineuleen kirjallinen ohje oli hieman haastavaa luettavaa, enkä lukemalla saanut kiinni miten patenttineuletta tehdään. Dropsin ohjevideoiden avulla tekniikka kuitenkin avautui nopeasti, ja osoittautui todella helpoksi tehdä (pidemmän päälle hieman tylsäksikin).

Lopputulemana sain aikaiseksi tälläisen myssyn:Lankana käytin siis ohjeesta poiketen luonnonvalkoista Novitan 7 veljestä lankaa. Joustinneuleessa puikkona oli 3,5 bambu pyöröpuikot ja patenttineuleessa 4:sen bambu pyöröpuikot. Silmukoita taisi olla  muutaman purkauksen jälkeen 73 kpl ja vieläkin olisi voinut muutaman silmukan vielä vähentää.

7 veljestä ei taida ihan parasta lankaa olla pipo langaksi, sillä omaa päänahkaa ja otsaa myssy hieman kutittaa. Kaikesta huolimatta olen kuitenkin tykännyt ja myssy onkin jo pari päivää ollut kovassa käytössä. Taidan silti laittaa ostoslistalle Drops Karisma lankaa ja tehdä vielä toisen myssyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti