sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Messusaalis ja ihana ilahdutus

Käväsin eilen lauantaina Helsingin kädentaitomessuilla. Itseäni hieman ahdistaa messujen hirveä väenpaljous ja ruuhkat, joten olin äitini kanssa paikalla jo hyvissä ajoin (jonottamassa) ennen kymmentä. Lähdimme pois hieman yhdentoista jälkeen ennen kuin kojuihin pysähtyminen alkoi olemaan käytännössä mahdotonta. Melko pikaisesta messukierroksesta huolimatta sain haalittua mielestäni melko kelvon messusaaliin.


Kerän kojusta mukaan tarttui Villiviinin väristä Väinämöistä. Lankaa kehuttiin parhaimmaksi ja kestävimmäksi sukkalangaksi, joten pakkohan sitä oli vyyhti ottaa ja kokeilla. Titityyn kojusta sain saaliiksi Malabrigon sukkalankaa. Tykästyin ihan hirveästi tuohon lankaan kun tein edellisen Wurmin, ja ajattelinkin nyt tehdä itselleni tuosta ihanan huivin. Titanium-huivista haaveilen, mutta saa nähdä mikä syntyy.



Lankalinjan kojusta ostin Dropsin Lace huivilankaa ja Simply Sweet:in Satisfaction lankaa. Tuota Satisfaction lankaa minulta löytyy entuudestaan pari kerää, suunnittelin joskus aikanani tekeväni The Lonely Tree -huivin, mutta joko mokasin ohjeen kanssa tosi pahasti, tai sitten ohjeessa on virheitä, mutta huvia ei siis syntynyt.

Lankojen lisäksi ostin hieman keramiikkaa ja tilasin Riiminka Design kojusta itselleni aivan ihanan laukun! Kojusta ei löytynyt omaa laukkua, joten oli kiva kun sai valita mieleisen mallin, värin ja kuvion ja he lähettävät parin viikon päästä sen postitse kotiin. Ilman postimaksuja. En malta odottaa! ♥

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpää on Helyes-blogin Heidilta perjantaina tullut aivan mielettömän ihana ilahdutus! Ilahdutus-haasteen ilahduksessa oli Heidin itse tekemät ihan mielettömät silmukkamerkit ja koru, ihana pöllökortti ja niin mun lemppari herkkua lakua! Kiitos Heidi, olen todella ilahtunut! Olen tuommoisia korumaisia silmukkamerkkejä etsinytkin pitkään, mutta kaupoissa myydään usein vain niitä muovisia.



Näillä eväillä mennään kohti ensi viikkoa. Iltalenkin jälkeen voisi vielä tikuttaa muutaman kerroksen Still light tunikkaa eteenpäin. Tänä viikonloppuna on kyllä aika onnistuneesti herätelty neuleinspiraatiota ja pistetty lomapakkokin melko koville.

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

7 kommenttia:

  1. Hienot ostokset :) väinämöistä olis kiva kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ajattelin rohkaistua ja katsoa jonkun Keksi-tädin ihanan sukkaohjeen ja käyttää tuon Väinämöiseni siihen. :)

      Poista
  2. Kiitos vinkeistä! Täytyykin tutustua paremmalla ajalla tarkemmin. :)

    VastaaPoista
  3. Hih, mahtavaa, että ilahduit :) Onnistuin siis haasteessa. Ihania löytöjä oot messuilla tehnyt :)

    VastaaPoista
  4. Todella mahtavan lankasaaliin sait messuilta pyydettyä. Mielestäni hyviä valintoja.

    VastaaPoista