maanantai 30. maaliskuuta 2015

M niinkuin Molly

Täällä on neulomisinto ollut pidemmän aikaa hukassa. Tai no neulottu on melkein päivittäin pari kerrosta 2 mm tai 2,5 mm puikoilla kevätsukkia tai Still lightia. Heti kun otti hieman paksumman langan käyttöön niin johan alkoi taas puikot heilumaan normaaliin tapaan.

Olin luvannut hyvälle ystävälleni tekeväni samanlaisen Molly pipon kuin mikä itselleni neuloin viime syksynä. Muistin lupaukseni perjantai-iltana ja olin näkemässä ystäväni nyt viime sunnuntaina. Kiirehän siinä meinasi tulla, mutta lauantaina juuri ennen kuin Earth hour sammutti meiltä valot, sain pipon pääteltyä.

Ohje: Molly (Ilmainen ohje Raverlyssä)
Puikot: 3,5 mm pyöröpuikot ja sukkapuikot, resorissa 3 mm sukkapuikot
Lanka: Drops Merino Extra Fine (02) Musta
Langanmenekki: 62 g

Ja en voi muuta sanoa kuin että kyllä tuo Molly on kiva malli. Ensimmäisellä kerralla en meinannut saada ohjeesta mitään selkoa ja tuntui, että pipo valmistuimisessa kului pieni ikuisuus. Nyt ohjeen kanssa ei ollut mitään ongelmia ja pipo valmistui ehkä n. 5 tunnin neulomisen aikana.

Tein tämän pipon muuten ihan samalla tavalla kuin aikaisemman, käytin vain pienempiä puikkoja. Ja tästä tuli kyllä tosi hyvän kokoinen. Omaan päähäni tästä tuli hieman piukka, mutta ystäväni päähän oli juuri sopiva. ♥ 

Täytyy jatkossa pitää noiden "pikku puikko" projektien rinnalla vähän jotain paksumpi lankaisia projekteja, jottei neulominen käy liian puuduttavaksi. Tulee täällä bloginkin puolella kirjoitettua useammin. :)

Ihanaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Omas totisesti mukavan oloinen pipo... ja hyvä väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyl kiva. Mun piti tuo ensimmäinen Molly antaa sulle joululahjaksi mutta jäikin omaan päähän. :)

   Poista
 2. Hieno pipo! Noi ohuet puikot on minullekin ylivoimaisia. Varmaan oli pari vuotta yhdet kakkosen puikot sukantekeleessä kiinni, kunnes kiskaisin irti ja purin työn. Minun käteni (lue: hermoni) eivät ole suunniteltu kolmosta pienemmille puikoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo malli on tosi kiva. :) Itsellä on menossa jokin murros käsialan kanssa. Käsiala ei ole sitä mitä normaalisti on. Joten pienillä puikoilla oon saanut neulottua vain ihan liian pieniä sukkia ym. Ja sitten onkin taas saatu purkaa. Tämä jatkuva purkaminen ei puolestaan ole helpottanut tätä neuleähkyä. :) Mutta kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu.

   Poista