tiistai 19. elokuuta 2014

Ristinollia





Ohje: Soveltaen eri ohjeita, silmukka määrät ja kavennuskohdat Novita Sukkalehden Villit kirjoneulesukat -ohjeesta. Kirjoneuleet Mary Jane Mucklestone: Fair Islen neulemallit -kirjasta.
Puikot: 3,5 mm bambupuikot
Lanka: Novita 7 veljestä luonnonvalkoinen ja petrooli
Langanmenekki: yhteensä 188 g

Nämä kirjoneulesukat on aloitettu Juhannuksena. Kirkoneule osuus valmistui muistaakseni viikossa, mutta kantapää sähläykseni takia, sukat odottivat kantapäätä kuukauden ajan. Päättelyssä meni muutama viikko, koska sukat eivät oikein innostaneet. Mökki reissulla otin itseäni niskasta kiinni, sillä kuvaus maisemat olivat mitä mainioimmat. Kuvista iso kiitos ystävälleni Sadulle! ♥

Ihan kivathan noista sukista sitten kuitenkin tuli, himpun verran liian isot, mutta se ei kauheasti menoa haittaa, ovathan sitten talvipakkasilla lämpimämmät.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

10 kommenttia:

  1. Tosi hyvännäköiset just tolleen farkkujen päällä. Tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! :) Pitää lähteä bootsi ostoksille että voi pitää sukkia farkkujen päällä. Tennarien kanssa näyttää hieman hölmöltä. :D

      Poista
  2. Tosi upeet sukat.... jälleen....

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat ja upeat maisemat kuvissa. :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat sukat. Niissä on sellaista kivaa perinteistä tunnelmaa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meinasi nälkä kasvaa syödessä kun tuossa on niin ihania kirjoneulemalleja mitä olisi kiva yhdistellä! Totesin kuitenkin että kyllä se yksinkertainen on kaunista ja pitäydyin muutamassa helpossa mallissa joita sitten enemmän ja vähemmän onnistuneesti vaihtelin. :)

      Poista
  5. Oooi! Nää on tosi kauniit :) Tuo kuvio on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä kannatti taistella kantapäät valmiiksi!

      Poista