sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Vinoraitakori

Viime viikolla huomasin kirjakaupassa alennuksessa Molla Millsin Virkkuri-kirjan. Viimeiset pari viikkoa ovat olleet niin kiireisiä, joten ehdin vasta tänään sunnuntaina kaivaa esille kuteen ja virkkuukoukun.
Innoissani virkkasin korista ehkä hieman liian korkean, mutta mahtuupahan miehen tavarat paremmin koriin. Lupailin nimmitäin jo maaliskuussa virkkaavani kylppäriin miehellekkin oman korin, mutta en vain aikaisemmin saanut aikaseksi. Virkkuri-kirjan ohjeesta katsoin vinoraita tekniikan idean ja sen jälkeen sävelsin ihan oman maun mukaan. Ja ihan kivahan tuosta tulikin. :)

Mukavaa maanantaita!

6 kommenttia:

 1. Hieno ja eipä tuosta näytä tulleen liian korkee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl se niihin aikaisempiin koreihin verrattuna on rivin tai kaksi liian korkee. Mutta sehän antaa vain syyn tehdä lisää koreja. :)

   Poista
 2. Hauska idea tuo kahdella värillä virkkaaminen... Mä oon virkannut vain yhdenvärisiä koreja. Niitä riittää meidän huushollissa :D Tuota kirjaa on kehuttu paljon, onko kiva? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota oli tosi kiva tehdä. Ja tuossa kirjassa on vaikka mitä kivoja ohjeita mitä voisi tehdä. Tosi helpoista vaikeampiin, eli haastetta löytyy niin aloittelijalle kuin vähän edistyneemmällekin virkkaajalle. :) Ja tosi helposti luettavat ohjeet. Tykkään itse kyllä paljon. :)

   Poista
 3. Hieno kyllä tuo vinoraitakori. :) Itsekin olen Virkkuriin ihastunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuota vinoraitaa oli kyllä kiva virkata. :)

   Poista