sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Hulluna helminauhoihin

Olen ihan hullaantunut helminauhasukkiin!


Näitä tekisi mieli tehdä lisää ja lisää ja lisää...! Jämälangat saavat tänä vuonna kunnolla kyytiä.



Ohje: Perussukka, idea Langan päästä kiinni -blogista, Helminauhan mallineule Pearl Chain Mittens
Puikot: kirjoneuleessa 3,5 mm, muuten 3 mm bampusukkapuikot
Lanka: Novita 7 veljestä, valkoinen, grafiitti, keltainen, ehkä keskiharmaa? ja vaaleanharmaa
Langanmenekki: Yhteensä 118 g

Näitä on niiin kiva tehtailla! Ja tuo kirjoneule on ihan superhelppoa tehdä. Sukat on tehty täsmälleen samalla kaavalla kuin edelliset helminauhasukat. Nämä tosin ovat yhden koon isommat, eli 39 kokoiseen jalkaan, joten kantapään ja kärkikavennuksen välillä on näissä sukissa muutama kerros enemmän.


Itsellä menossa jonkin kirjoneulevillistys, sillä vielä tuloillaan olevat seuraavat sukat ovat myös kirjoneulesukat. Ne eivät sentään ole helminauhasukat, mutta voin taata, että näitä helminauhasukkia tulee vielä lisää. Näitä on niin kiva tehdä!

Oikein mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!

11 kommenttia:

  1. Helminauha toimii näemmä sukissakin todella hyvin! Ihastuin itse kesällä pearl chain -lapasiin, ihana nähdä samaa kuviota hyödynnettävän muissakin asusteissa. Ja aivan mielettömän kivat värit sukissa myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämä on mun tämän hetken lemppari sukkamalli! Noita lapasia en ole itse vielä tehnyt. Pitäis kyllä tehdä! Ja nuo värit valikoitui niin että lähdin tekemään ensiksi harmaansävyisiä sukkia kun en tiedä sukkien saajan värimieltymyksiä mutta tässä värihuumassa oli pakko laittaa vähän keltasta joukkoon. :)

      Poista
  2. Onpa söötit! Vois jossain vaiheessa testata itekkii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen. :) Ainoa ikävä puoli tässä mallissa on lankojen päättely mutta näin kun tekee kirjoneuleen vain varteen niin pääteltävää ei onneksi ole mahdottomasti. :)

      Poista
  3. Mukavan näköiset sukat ja kyllä nuo värit ovat varmasti moneen makuun sopivat....

    VastaaPoista
  4. Tosi kauniit sukat! Itse olen kirjoneuletta tehnyt viimeksi joskus teininä koulussa, eli siitä on aikaa. Aranami-huivin jälkeen ei enää lankojen päätteleminenkään pelota, mutta joku kynnys siinä vaan on. Tuo on kyllä niin kiva malli, että ehkäpä sittenkin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Suosittelen kokeilemaan. Tässä mallissa tulee niin lyhyet langanjuoksut ettei valkoista lankaa tarvitse kuljetella mukana, joten neulominen on helppoa ja mukavaa. Kuhan muistaa tehdä langanjuoksuista tarpeeksi löysät jottei ne kiristä kuviota. :)

      Poista
  5. Täytyypä itsekin kokeilla. On tosi kauniit sukat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Tuo malli on tosi kiva neuloa. :)

      Poista