lauantai 6. lokakuuta 2018

Pienen miehen shoftshell-haalari

Kuten aikaisemmin jo mainitsin, että saatan silloin tällöin laittaa aina jotain ompelujuttuja blogiini. Innostuin ompelusta ehkä noin vuosi sitten ja lapselle olen tehnyt muutamia vaatteita. Nyt haastin itseäni hieman isommalla projektilla ja tein lapselle syksyksi softshell-haalarin.





Ohje on Suuri Käsityö 2/2016 lehdestä, kankaat hupun trikoota lukuunottamatta Eurokankaasta, hupun trikoo kankaat.com kaupasta, kuten osa kuminauhoista. Osa kuminauhoista ostettu Jyväskylän kangaskaupasta. 

En ole paljoa ommellut aikaisemmin. Lapselle muutamat paidat ja housut, joten tässä haalarissa oli paljon uusia asioita ja termejä ompeluun liittyen. Välillä tuntui siltä että purin ja keksin korjauksia virheisiin enemmän kuin sain haalaria eteenpäin. Mutta tuli siitä ihan kelpo haalari. :) 

Haalari otettiin käyttöön jo pari viikkoa sitten ilman huppua. En millään saanut vasaroitua neppareita kiinni ja tilasinkin Eurokankaalta pihdit niiden kiinnittämiseen. Ja vitsit miten helposti sillä reijitti kankaan ja kiinnitti neppareita. Nipsnaps ja kaikki oli valmista. Kannatti kyllä hankkia, vaikka en tiedä miten paljon käyttöä sillä jatkossa tulee olemaan. 

Seuraavaksi puikoilla syysväreissä syksyjuttuja. ❤


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti