maanantai 15. joulukuuta 2014

Savanni nukahtaa

Ohje: Perussukat, koko 37
Puikot: 3 mm bamput
Lanka: Novita 7 veljestä seepra
Langanmenekki: 102 g

Tätä seepra lankaa raaskin ostaa Novitan, Burdan  ja Marttojen järjestämältä käsityöristeilyltä syyskuussa. Lanka oli tuolloin messutarjouksessa 8e/kerä. Omasta mielestä kallista lankaa tarjouksessakin.

Sukista tein ihan perussukat, 2o 2n resoria, perus vahvennettu kantapää ja kärkeen nauhakavennus. Ja ihan kivastihan nuo sukat raidoittukin. Näitä sukkia neuloin joulukuun ensimmäisellä viikolla, ja ensimmäinen sukka valmistuikin melkein kokonaaan lentokoneessa. Oli mukavaa kun pystyi lentokoneessa keskittymään neulomiseen eikä lennon jännittämiseen.Ihan tasaisesti nuo raidotukset eivät meneet, Molempiin nilkkoihin tuli tuommoinen iso musta läikkä ja kantapäässä raidotukset menivät melko tiheäksi. Mietinkin aluksi että jos olisi kantapään neulonut ihan luonnonvalkoisella, mutta toisaalta tuli näistä ihan kivat näinkin. Ja eihän oikeilla seeproillakaan ihan tasapaksuisia raitoja ole.

Sukkia on tikutettu monet parit lisää, kunhan vai ehtisi niitä täällä blogissa joskus esittelemään. Tulee tekemään tiukkaa saada jouluksi kaikki suunnitellut neulontatyöt valmiiksi.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia: