lauantai 27. syyskuuta 2014

Bon voyage!

Olin äitini kanssa Novitan, Burdan ja Marttojen järjestämällä käsityöristeilyllä 25.9.-27.9.2014 Silja Serenadella. Ja no, kuvat puhukoon puolestaan.

Messuilla oli erilaisten ständien lisäksi puhujina mm. Aarne & Carlos (hauskoja veikkoja), Molla Mills ja moni muu. Lisäksi messuilla järjestettiin erilaisia työpajoja. Messualue itsestään oli harmittavan pieni, ja alue oli kierretty hyvin nopeasti, mutta tuo muu ohjelma oli kyllä todella mielenkiintoista. Lankoja tuli ostettua äidin kanssa ainakin säkillinen, Olen pitkään himoinnut tuota sinapinkeltaista isoveikkaa, ja nyt vihdoin sain sitä! Siitä piti heti aloittaa lapaset, jotka sainkin päättelyä vaille valmiiksi risteilyn aikana. Niistä tuli niin herkulliset! ♥

Olin myös ensimmäistä kertaa Tuhkolmassa, tai no olen käynyt neljä vuotiaana (?) Ruotsissa, mutta en muista siitä reissusta muuta kuin että juoksimme norsuja pakoon, sillä ne söivät pikkuveljeni jäätelön. Joten tämäkin reissu oli kaikin puolin oikein jännittävä.
Tukholmassa menimme metrolla vanhaan kaupunkiin ja kiertelimme siellä päättömästi ympäriinsä. Löysimme sieltä yhden pienen lankakaupankin, mutta sieltä ei tarttunut mitään mukaan. Ja tottahan toki sitä piti istahtaa kahvilaan ja juoda kuppi kahvia ja syödä kanelbulle. Ja ah, kuinka hyvää pullaa se olikaan.

Sitten saikin alkaa jännittämään miten pahaksi pe-la välisenä yönä myrsky merellä yltyy. Onneksi ei kuitenkaan merellä ollut  niin pahana kuin mantereella ja pääsimme turvallisesti takaisin Suomeen. Nyt sitten vain puikot kilkattamaan uusien lankojen parissa. Ostin nimittäin vielä viime hetkellä toisen kerän tuota ihanaa sinapinkeltaista isoveljeä, ja sorruin myös ostamaan yhden kerän 7 veljestä seepraa. ♥


♥ Oikein ihanaa viikonloppua! 

4 kommenttia:

 1. Näyttää lapanen Hertalta ;) pitäisi itsenkin käyä Korialla katselees tuota sinappista Isoveikkaa, vielä en ole raaskinut ostaa :)
  Meillä oli paikallisten marttojen kanssa keväällä tästä reissusta puhetta, mutta puheeksihan tuo näköjään harmi vain taisi jäädä :< Harmi että messualue oli pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertatpa hyvinkin. :) Tykkään ihan hirveesti tuosta mallista. ♥

   Ja harmi että jäi ristely väliin, oli kyllä koko rahan arvoinen, vaikkei messualue suuri ollutkaan. :)

   Poista
 2. Oho :) En tiennytkään, että tuollaisia risteilyjä on olemassa! Kuulostaa huikeelta :)

  VastaaPoista