sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Pähkähullun neulojan pähkähullut ideat

Olin eilen lauantaina koirapuistossa koiran kanssa, kun minulla välähti! Tätini juhli sunnuntaina synttäreitään ja lahjaksi minun oli ihan pakko tehdä villasukat. Aikaa sukkien valmistamiseen oli noin 23 tuntia ja 30 minuuttia. Ja koska tässä ei ollut haastetta tarpeeksi, lähdimme vielä miehen kanssa moottoripyörällä extempore yllätysvierailulle miehen työkaverin uuteen ihanaan kotiin Vihtiin. Joten käytännössä sukkien valmistukseen oli aikaa vain muutama tunti lauantai-iltana ja muutama tunti sunnuntaiaamuna.
Ohje: Neulotut naisten pitsisukat (Maija-Riitta Sirenius), löytyy myös Ravelrystä
Puikot: 3mm bambupuikot
Lanka: Novita 7 veljestä Raita (857)
Langanmenekki: 98g

Tiukkaa teki, mutta 10 minuttia ennen juhliin lähtöä kaivoin kameran esiin ja räpsäsin muutaman kuvan sukista. Tykkään ihan hirveästi tästä sukkamallista, ja siitä miten nopeasti nämä kauniit sukat valmistuvat! Tällä mallilla olen valmistunut sukat jos toisetkin, eli malli on hyväksi havaittu. Joskus on ihan hauskaa haastaa itsensä, vaikka tänään aamulla pohdin että onhan tämä ihan hullun hommaa!

Ihanan aurinkoista sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. Just eilen kommentoit minun Päivän lapaset -postaukseen nopeudesta. Et sinäkään mikään hämeen hitain näytä olevan. Sukat tuossa ajassa! WAU!!! Mutta kuten sanoit, joskus on kiva haastaa itsensä jossain jutussa, oli se sitten nopeus, mallin vaikeus, uusi tekniikka... mikä tahansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin itsekkin yllättynyt että sain sukat valmiiksi ajoissa! :)

   Poista
 2. Vautsi, kylläpä siusta on tullutkin vikkelä kutoja, hienoa... upeat sukat jälleen ja varmasti saaja on tosi tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään muuta ei tullutkaan lauantai-iltana ja sunnuntaiaamuna tehtyä, kuin tikutettu hirveää vauhtia sukkia valmiiksi. :) Ja täti oli kyllä tyytyväinen sukkiinsa.

   Poista