torstai 10. heinäkuuta 2014

Ilta Mustiossa

Meillä on vuosittainen traditio äitini, tätini ja tätini ystävän kanssa käydä joka kesä kesäteatterissa jossain päin Suomea. Tänä kesänä käymme jopa kahdessa kesäteatterissa. Eilen kävimme katsomassa Täydellinen tätini farssin Mustion linnnan kesäteatterissa.


Ilta oli upea, esitys oli hauska ja Mustion Linnan puisto oli aivan upea! Paljon emme ehtineet puistossa kiertelemään ja ainoa rakennus missä kävimme sisällä kurkkaamassa oli Linnakrouvi ravintola, joka aikaisemmassa elämässään on ollut vaunuvaja. Oikein harmittaa kun en muistanut laittaa kameran akkua lataukseen, sillä tottakai kameran akku veteli aamulla viimeisiään. Ylläolevat kuvat räpsitty siis puhelimen kameralla.

Tämä kesäteatteri olikin jo toinen kesäteatteri reissuni tänä vuonna, sillä työpaikan TyKy-päivänä kävimme Tuusulassa Krapin kesäteatterissa katsomassa Ulvova mylläri-esityksen. Ja parin viikon päästä lähdemme taas naisporukalla kesäteatteri reissuun. Silloin suuntaamme Nurmijärven Taaborin kesäteatterin ensi-iltaan katsomaan Peter Pan esitystä! En malta odottaa!

Ihana kesäteatteri kesä!♥

2 kommenttia:

 1. Ihan liikut täällä meidän nurkilla, ensin Krapi ja sitten Taabori, asun niiden välissä. :) Kesäteatterit on kyllä mukavia, meillä on vaan viime vuodet käyty katsomassa kesäisin lastenteattereita. Mukavia nekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala, multa on jäänyt vastaaminen ihan kokonaan! :(

   Kesäteatterit on aivan ihania! Kuuluvat ihan mun kesään. Ja tuo Peter Panhan oli ihan kokoperheen esitys. Jos et ole käynyt katsomassa niin suosittelen koko perheen voimin lähtemään! :) Oli aivan loistava!

   Niin ja olenkin miettinyt että oliko se Järvenpäässä missä oli se Lentävä lapanen, mitä olet mainostanut? Olen ensi viikolla menossa tapaamaan ystävääni Järvenpäähän, ja mietin saisiko aikataulut sumplittua niin että ehtisi sielläkin käymään. :)

   Poista