lauantai 25. maaliskuuta 2017

Traktorilla ajalen ja katson ikkunasta

Pikkumies rakastaa traktoreita! Ja kaivureita, ja työkoneita, ja junia, ja busseja ja ja ja.. :D Eli kaikkia suuria koneita ja kulkuneuvoja, varsinkin niitä jotka pitävät paljon meteliä. Mutta eritoten hän pitää traktoreista. Joten pakkohan minun oli traktorifanille traktorisukat neuloa!Ohje: Traktorsockor, mallineule pienennettynä 12s/puikko
Puikot: 2mm koivuiset sukkapuikot
Lanka: BBB filati super trekking, koko noin 23

Neuloessa olin ihan varma että sukista tulee aivan liian suuret. Loppujen lopuksi varresta tuli jopa vähän naftit. Olisi nimittäin kannattanut tehdä kirjoneule 2,5mm puikoilla tai tuolla alkuperäisen ohjeen 13s/puikko määrällä ja kaventanut 4 silmukkaa ennen kantapäätä.Nuhainen pikkumies sai sukat eilen ja niissä riitti ihmettelemistä. Varsinkin sukkien kanssa "sutiminen" oli hauskaa puuhaa. Minulla pitäisi olla jossain kaapissa jarruainetta sukkia varten, ja pitäisikin kokeilla miten se villasukissa toimii. Tavallisiin jarruttomiin sukkiin olen paljon sitä käyttänytkin. Nyt tämä nuhainen neuloja painuu pikkumiehen kanssa päiväunille ja toivoo että nuhat olisi tässä huushollissa taltutettu pian!

Mukavaa lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Wau mitkä sukat! Takuulla on jokaisen pikkupojan mieleen. Ja mikä traktori!! Kerrassaan upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Pikkumieskin oli sukista innoissaan. Ja toi keinutraktori, se on tosi hieno! Pikkumies sai sen ristiäislahjaksi. :)

   Poista
 2. Upea alkaa jo traktori kiinnostaa kiva suksissa sa on Traktori T. Arja

  VastaaPoista
 3. Hei Eini!
  Ompa kyllä nyt tyylikkäät sukat! Noissa sukissa kelpaa leikkiä traktorileikkejä. Osaisipa itsekin neuloa noin hyvin, ehkä tämäno ohjeen kanssa voi harjoitella. Meidänkin poika on nimittäin henkeen ja vereen traktorimies, tuntuu olevan aika yleistä pikkupoikien keskuudessa!

  VastaaPoista