tiistai 7. lokakuuta 2014

Maariat

Puhkuin innosta kun pääsin vihdoin ja viimein aloittamaan tämän mallin! Ja nyt kun sain nämä tehtyä, en ole ollenkaan tyytyväinen lopputulokseen. Ohjeesssa tai mallissa ei ole mitään vikaa, mutta jokin ei toiminut. 
Ohje: Maariat, Niina Laitinen (ilmainen ohje Ravelryssä)
Puikot: 3,0 mm
Lanka: Novita 7 veljestä, joku vanha meleerattu ruskea (?)
Langanmenekki: 104 g

Kaivelin lankavarastoistani kerän vanhaa Novitan 7 veljestä lankaa. Vyöte on ajan saatossa hukkunut, mutta muistelen että tuo saattaa olla meleeratun ruskean väristä. Tuota lankaa löytyy jostain syystä monta kerää omista kätköistäni. En ymmärrä miksi, sillä en oikeastaan hirveästi tykkää tuon langan väristä!

Luulen että suurin ongelma näissä sukissa oli tuo lanka, ei niinkään malli tai ohje. Käsialasta tuli todella epäsiistiä normaaliin käsialaan verrattuna. Toisaalta tuskailin kyllä mallin langankiertojen kanssa, en nimittäin milläin saanut samankokoisia reikiä sydämien molemmille puolille, vaan toisella puolella oli aivan liian pienet, ja toisella aivan liian suuret. Ja vaikka yritin kaikkeni tehdä tiukkoja ja löysempiä langankiertoja, en millään ollut niihin tyytyväinen.

Kuvaaminen oli tällä kertaa paljon hauskempaa kuin itse neulominen: vino pino kirjoja, yölamppu spottivalona, kameran itselaukaisin ja koiranlelu tarkennuksen apuna. Olisi ollut varmaan näky seurata viritelmää. Aina kun yritin takamus pystyssä zoomailla ja tarkentaa koiranleluun, jotta sain tarkennuksen oikeaan kohtaan, koira kävi varastamassa lelunsa takaisin. :)

Mukavaa tiistai-illan jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti