lauantai 18. huhtikuuta 2015

Ihana Nurmilintuni

Nuku, nuku nurmilintu,
Väsy, väsy västäräkki!

Puikot: 4 mm KnitPron pyöröpuikot
Lanka: Malabrigo Yarn Sock (852) Persia
Langanmenekki: 85 g

Nurmilintuni on vihdoin valmis! Ja siitä tuli ihana!

Minun piti tehdä Malabrigosta aluksi Heidin Titanium-huivi, mutta Nurmilintu houkuttelikin enemmän. Langan värin suhteen minulla on viha-rakkaussuhde. Toisaalta pidän väristä ja se on ihana, ja toisaalta en tykkää yhtään! Mutta joka tapauksesta huivista tuli aivan mahtava! Tykkään todella paljon.

Huivi oli todella helppo tehdä ja ohje oli selkeä. Aina mikä tuotti hieman päänvaivaa oli päättely, mutta tekniikkaankin löytyi youtube video, ja lopulta päättelykin sujui kuin leikki. Kyllä nyt kelpaa!

Ihanaa lauantaita!

14 kommenttia:

 1. Vautsi, todellakin upea ja värikin on just eikä melkein....

  VastaaPoista
 2. Upea Nurmilintu ja mun silmään värikin on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! :) Tuo lanka on ihan mun lemppari, mut tuo väri jostain syystä hetkittäin tökkii. Enemmän kyllä on hetkiä kun tykkään väristä. :)

   Poista
 3. Minusta huivin väri on kaunis :) ja itse huivikin.

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Tiedätkö, katselin noita kuvia huivista ja mietin että pidänkö väristä vai enkö. Ensin oli ajatus etten pidä, mutta jostain syystä kolmannessa kuvassa näkyvä langan kaunis kiilto noissa "tuskaisissa" väreissä muutti mieleni. Väri on sittenkin kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä on selkeästi mieliä jakava väri. Väri näyttää hyvin erilaiselta eri valastuksissa ja sekin takia välillä arvon tykkäänkö väristä vai en. Mutta tuo malabrigo sock lanka on kyllä ihan mun lemppari lankaa, joten on oikeastaan ihan sama minkävärinen huivi olisi, tykkäisin siitä silti tuon jo pelkästään tuon langan takia. :)

   Poista
 5. On kyllä upea huivi ja värikin on kaunis

  VastaaPoista