tiistai 9. kesäkuuta 2020

Totoro

Esikoinen katsoi joku aika sitten Ystäväni Totoro elokuvan. Hän innostui siitä niin, että se on katsottu jo moneen otteeseen ja aina jos tietä/polkua reunustaa metsä, huudetaan "metsätunneli" ja kotona etsitään mustapalleroita. Ajattelin että nyt jos koskaan voin virkata lapselle Totoron.


En ole kovin hyvä virkkaamaan ja virkkaus projektit yleensä jäävän kesken tai kestävät toivottoman kauan valmistua. Ja alkuun näytti koko projekti huonolta kun vartalo muistutti enemmän Mörköä kuin Totoroa.


Totoron valmistumista odotettiin kuitenkin kuin kuuta nousevaa ja se pääsi leikkeihin jo vakka oli pelkkä vartalo valmiina. Joten ei auttanut kun toivoa parasta.


Lopputulos muistuttaa onneksi Totoroa vaikka itse siinä näkeekin paljon parantamisen varaa. Totoro päässyt valmiina jo leikkeihin, leikkipuistoon ja on kainalossa unikaverina joka yö. ❤️

Totoron ohje löytyy englanniksi Ravelrystä ja suomeksi khadin lankalabyrintin sivuilta. Lankana käytin Dropsin Karisma lankaa, koska sitä sattui olemaan harmaana ja valkoisena eniten lankavarastossa. Puuvilla langalla olisi tullut  paljon siistimpää jälkeä, ja sitä olisi ollut helpompi virkata, mutta hyvä tästä tuli näinkin.


 Hauskaa tiistai päivän jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti