maanantai 24. maaliskuuta 2014

Jussit
Ohje: Jussi-sukat (Novita)
Puikot: 3,5 mm bambupuikot
Lanka: Novita 7 veljestä grafiitti (044) ja harmaa (043)
Langanmenekki: Grafiitti 63g ja harmaa 124g
Fiilis: No jaa...

Mies toivoi erittäin pitkiä villasukkia. Tässä ne nyt ovat. Hieman harmittaa kun jäi tuo varsiosa todella löysäksi, mutta mies tykkää pitää sukkiaan kurtussa, joten ei näytä tuo hirveästi häntä haittaavan. Ajattelin ensin tehdä sukat kolmosen puikoilla, mutta koska kirjoneule on minulla yleensä tosi tiukkaa, ajattelin että 3,5 mm puikot olisivat paremmat. No mutta pääasia, että miehelle kelpasivat.

Sukista tein ohjetta pidemmät, vartta tein n. 30 cm. Ennen kantapäätä tein vielä yhden ylimääräisen kavennuskierroksen, ja aloittaessani kantapään silmukoita oli 52 kpl. Muuten seurasin orjallisesti ohjetta. :)

Sukat saatuaan mies tokaisi tarvitsevansa kesäksi ohuita moottoripyöräilysukkia. Eli siis jotain hyvin hengittäviä villasukkia. Mietin että merinovilla varmaan olisi aika hyvä näihin, mutta mitenköhän kallista on merinovillainen sukkalanka? Sukkien pitää kuitenkin olla semmoiset, joita pystyy helposti koneessa pesemään. Olisiko kellään hyviä ideoita?


Mukavaa maanantaita!

7 kommenttia:

 1. Tulipas upean miehekkäät sukat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu miehekkäät, ihan äijät! :) Oisin halunnut tehdä viininpunainen-harmaa värityksellä, koska mies tykkää hirveästi punaisesta, mutta tuo 7 veljestä langan viininpunainen väri näyttää mun mielestä ihan liilalta. Joten päädyin tuohon grafiitti-harmaa yhdistelmään.

   Poista
 2. Onpa kivat sukat! :) Tuo salmiakkikuvio on kyllä miehekäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa itteä hirveesti tuo varren löysyys mutta mies tykkää juuri tuollaisista sukista joten ehkäpä nämä ovat hyvät juuri tällaisina. :)

   Poista
 3. Komiat sukat jälleen, nauratti tuo lisä sukka vaatimus :-).

  VastaaPoista
 4. Saiskonkoltakin jussi sukka ohjeen missä eri kokoja, olen hukannut oman ohjeeni

  VastaaPoista